Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak nu kans op het koffietafelboek over de wereldberoemde ontwerper Pierre Jeanneret

Bing van der Lande met zijn boek over het leven van Pierre Jeanneret.
Bing van der Lande met zijn boek over het leven van Pierre Jeanneret.

De Nederlandse ontwerper Bing van der Lande van het meubelmerk Object Embassy schreef een boek over de wereldberoemde Pierre Jeanneret. Bij Residence maak je deze week kans op het foto-biografische boek.

Over de wereldberoemde stoel van Pierre Jeanneret heeft Object Embassy eind vorig jaar het boek Pierre Jeanneret - Behind the Creator uitgebracht. We spraken schrijver en ontwerper Bing van der Lande er eerder al over. ‘Toen ik een jaar geleden startte met Object Embassy was het doel eigenlijk vrij simpel; Pierre Jeanneret design stoelen maken van de allerbeste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bing van der Lande vervolgt: ‘De meubels van Jeanneret en zijn team hebben de laatste jaren veel bekendheid vergaard.  Echter over de man achter het ontwerp was verbazingwekkend weinig bekend. Wist je bijvoorbeeld dat hij de neef en rechterhand van de bekende architect Le Corbusier is? Vandaar dat ik samen met kunsthistorica Alice Martin besloot een boek over zijn leven te schrijven; Pierre Jeanneret - Behind the Creator. Gek genoeg zelfs het allereerste boek ooit gepubliceerd over het leven van deze architect en ontwerper. Met dit boek willen we Pierre Jeanneret, in zijn 125e verjaardag jaar, eindelijk de erkenning geven die hem toekomt.’

De stoelen zijn te koop bij Object Embassy.
De stoelen zijn te koop bij Object Embassy.

Maak kans op het boek van Bing van der Lande

Deze actie is sinds 5 april gesloten. Winnaars horen op of voor 5 april of ze in de prijzen zijn gevallen.

Bekijk hier meer informatie over Object Embassy.

INSPIRATIE

Back to top