Overslaan en ga direct naar de inhoud

Tips voor restaurants in Milaan met een bijzonder interieur

Maio Restaurant
Maio Restaurant.

Ben jij op zoek naar tips voor restaurants in Milaan? Zoek niet verder. Wij hebben voor jou een aantal stijlvolle restaurants uitgekozen. Elk met een speciaal verhaal.

Seta
Onder chef Antonio Guida heeft restaurant Seta in het Manderin Oriental hotel in Milaan maar liefst twee Michelin-sterren. Door de charmante binnenplaats en de moderne aanpak van de Italiaanse keuken, is dit de ideale plek voor een date, een plek om met vrienden bij te praten, maar ook voor een zakelijke bijeenkomst. Het restaurant verzoekt een dresscode. Mannen moeten namelijk een lange broek en dichte schoenen aan. Door de combinatie van deze aspecten ontstaat er een chique sfeer.  

Hier boek je het restaurant

Seta in Milaan.
Seta in Milaan.

Paper Moon Giardino
Dit elegante restaurant ligt in een aristocratisch paleis in het hart van de stad, met onverwachte verrassingen. Je vindt namelijk een geheime tuin achter het pand. De gerechten zijn zowel geliefd bij de lokale bevolking, als internationale reizigers. De ingrediënten die worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit met de meest verse seizoensgebonden producten.

Hier boek je het restaurant

Paper Moon Giardino
Paper Moon Giardino.

Bun burgers
Wil jij een unieke post voor Instagram maken? Dit restaurant is daar perfect voor. En dan kun je daarna een hap van je hamburger nemen. Het kleurrijke restaurant is een ontwerp van het Spaanse interieurbureau Masquespacio. De ruimtes hebben allemaal een eigen sfeer en kleur. Zo krijg je het gevoel dat je een zwembad betreedt door gespiegeld glas. In de andere ruimtes hebben ze de kleurthema’s groen, paars, roze en geel.

Hier boek je het restaurant

Bun Burgers
Bun Burgers.
Bun Burgers
Bun Burgers.

Maio Restaurant
Genieten van je eten met een prachtig uitzicht op de Dom van Milaan, wie wil dat nou niet? Maio restaurant biedt jou de gelegenheid om op een culinaire manier te genieten van een Italiaanse diner. Niet alleen het uitzicht en het eten vallen goed in de smaak, de wijnen uit de wijnkelder beschikken over zowel opkomende, als traditionele labels van over de hele wereld. Uiteraard gaat de aandacht naar lokale wijnen uit.

Hier boek je het restaurant

Uitzicht op de Dom in Maio.
Uitzicht op de Dom in Maio.

Rubacuori
Bij hotel Chateau Monfort kun je al in de vroege ochtend naar restaurant Rubacuori. Je ziet borden en theepotten op de muren die veranderen in kleine lampjes. Liever lunchen? Dat kan in Sala della Caccia. De elegante details roepen de sfeer van een jachthuis op.

Hier boek je het restaurant

Rubacuori
Rubacuori.
Rubacuori
Rubacuori.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

Over de auteur

Eline Staal

Back to top