Overslaan en ga direct naar de inhoud

Wonen in Utrecht: Stadsbuiten in het hart van de stad

De stijl van dit nieuwbouwcomplex past perfect in de klassieke, sfeervolle omgeving.
De stijl van dit nieuwbouwcomplex past perfect in de klassieke, sfeervolle omgeving.

Aan de zuidoostelijke rand van het Utrechtse stadscentrum ligt de prachtige Tolsteegsingel. Hier is de bouw gestart van 21 spectaculaire appartementen. Internationale allure en een neoklassieke bouwstijl zijn de trefwoorden van het unieke wooncomplex Stadsbuiten.

Aan de buitenzijde van het pand valt direct de fraaie neoklassieke bouwstijl op die perfect past bij de klassieke omgeving. Zowel voor het exterieur als voor het interieur is uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid van het pand garanderen. Zo is de buitenzijde van het pand duurzaam opgebouwd vanuit een houtskelet, dat is afgewerkt met een Portugese natuursteen in een mooie, zandachtige tint.

Sfeervol binnenkomen
De entree met ontvangstruimte is elegant en imposant tegelijk en biedt een sfeervolle thuiskomst. De stijlvol vormgegeven ruimte heeft meerdere zithoeken met comfortabel designmeubilair. Nog exclusiever wordt het door centrale voorzieningen die door de bewoners kunnen worden gereserveerd, zoals een vergaderkamer en zelfs een luxe en elegante hotelkamer voor logés.

De omheinde binnentuin beschikt over een keur aan groen en biedt voldoende parkeergelegenheid.
De omheinde binnentuin beschikt over een keur aan groen en biedt voldoende parkeergelegenheid.

De appartementen zijn stuk voor stuk bijzonder luxe afgewerkt. Op alle mogelijke manieren is voor ruimte en comfort gezorgd. Alle appartementen zijn bovendien voorzien van hoogwaardig isolerend glas. Daarbij hebben de appartementen aan de straatzijde van het pand een extra hoge akoestische waarde gekregen. Zo blijft overlast van eventuele verkeersgeluiden tot een minimum beperkt.

Allemaal uniek
De drie- en vierkamerappartementen van Stadsbuiten variëren in woonoppervlakte van 112 tot maar liefst 242 m2. De woonkamers van de meeste appartementen liggen aan de zuid-, zuidoost- of zuidwestzijde en zijn derhalve heerlijk zonnig. Verder heeft ieder appartement een bijzonder kenmerk: sommige beschikken over een extra grote hoofdslaapkamer, sommige over meerdere badkamers en weer andere over de mogelijkheid tot het maken van een aparte kantoorruimte. De woningen op de bovenste verdieping van dit pand kregen alleen al door de schuinte van de dakkap een heel eigen karakter.

Fraaie kamerhoge raampartijen zorgen voor een riante lichtinval in elk appartement.
Fraaie kamerhoge raampartijen zorgen voor een riante lichtinval in elk appartement.

Belangrijk is natuurlijk ook te kunnen genieten van buitenruimte. Daarom hebben de woningen op de begane grond de beschikking over een privétuin die grenst aan de omheinde binnentuin van het complex. Ook alle woningen op de eerste en tweede verdieping hebben een ruim balkon, waarvan een maar liefst 90 m2 groot is. Een van de appartementen is voorzien van een ruim dakterras van 139 m2.

Bij de bouw van de appartementen is overal gekozen voor hoogwaardige, duurzame materialen.
Bij de bouw van de appartementen is overal gekozen voor hoogwaardige, duurzame materialen.

Uitzicht en veiligheid
De appartementen aan de voorzijde bieden prachtig uitzicht op de fraaie, historische Stadsbuitengracht. De woningen aan de achterzijde kunnen genieten van zicht op de boomrijke, zeer groene, gezamenlijke binnentuin. In deze meer dan riante tuin is ook ruimte voor grote parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Een afsluitbare poort biedt veiligheid en privacy aan de bewoners. Geïnteresseerden kunnen op afspraak het project bezichtigen, zodat er een goed beeld ontstaat van de mogelijkheden van het pand en de sfeer van de omgeving.

Voor meer info: stadsbuitenappartementen.nl

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

UITGELICHT

Back to top