Overslaan en ga direct naar de inhoud

5 x stijlvolle wasbakken voor de badkamer of keuken

Albume wastafel ontworpen door Carlo Colombo voor Antoniolupi. Fotografie: Antoniolupi
Albume wastafel ontworpen door Carlo Colombo voor Antoniolupi. Fotografie: Antoniolupi

Op zoek naar een nieuwe wasbak? Dat kan best nog wel eens lastig zijn. Een wasbak kies je vaak voor een lange periode. Daarom des te prettiger als je vrolijk wordt van het design. Om je zoektocht iets te vergemakkelijken, hebben wij een aantal van onze favoriete ontwerpen op een rij gezet.

De badkamer en de keuken zijn functionele ruimtes, maar lenen zich ook goed voor experimentele interieurkeuzes. De wasbakken zijn hier een onderdeel van. Of je nu een modern en minimalistisch ontwerp zoekt of liever voor een gekleurde, maximalistische wasbak gaat: je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt ervoor kiezen om de wasbak in de rest van de ruimte op te laten gaan of om er een waar pronkstuk van te maken. Benieuwd naar een aantal mooie voorbeelden? Duik in onze selectie wasbakken en laat je inspireren voor je eigen badkamer of keuken. 

En mocht je de badkamer nog verder willen aanpakken, dan kun je in dit artikel inspiratie opdoen voor badkamertegels.

Hier shop je de wasbakken:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Over de auteur

Redactie

Back to top