Overslaan en ga direct naar de inhoud

De ideale stof voor loungesets: Sunbrella

Sunbrella

Maak kennis met Sunbrella. Een Amerikaans bedrijf gespecifieerd in stoffen voor buiten. De nieuwe stoffencollectie zijn naast waterafstotend, ook nog eens bestand tegen UV-stralen. Perfect dus voor jouw nieuwe loungeset.

Of je nu in een appartement in het centrum of huis aan de rand van een stad woont, we besteden steeds meer aandacht aan het inrichten en onderhouden van onze buitenruimtes. Van eenvoudige balkons tot grote terrassen en ruime terrassen.

Hoewel deze ruimtes zich buiten onze huizen bevinden, worden ze toch een soort verlengstuk van onze woning. Ergens waar we tijd doorbrengen met vrienden, relaxen met familie en optimaal profiteren van de mogelijkheden die ze bieden voor plezier en ontspanning. Niet zo gek dat Sunbrella om die reden hoogwaardige, duurzame én niet onbelangrijk, gemakkelijk te reinigen stoffen creëert voor elegante buitenruimtes waar het een plezier is om te zijn.

De beste buitenstoffen
Stoffen van Sunbrella zijn waterafstotend en bestand tegen UV-stralen, verbleken en schimmels. De stoffen zijn handig en gemakkelijk te reinigen. Je kunt zelfs bleekmiddel gebruiken op hardnekkige vlekken zonder de vezels of de stofkleur te veranderen.

Je hoeft niet bang te zijn dat de stof verbleekt of verslechtert na zonlicht, daar zijn ze namelijk tegen beschermd. Hoe dan? De acrylgaren zijn compleet geverfd, waardoor de stofkleur levendig is en bestand tegen vervagen.

De stof is ontworpen om duurzaam dagelijks gebruik te weerstaan én is uiteraard comfortabel als je erop plaatsneemt.

Uit hoeveel stoffen de collectie bestaat? Inmiddels zijn er meer dan 200 individuele producten in talloze kleuren en patronen. Van een geometrisch geheel, tot elegante jacquards.

Hier vind je meer informatie over Sunbrella.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sunbrella

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top