Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze woningen staan te koop in Den Haag

Wonen in Den Haag
Wonen in Den Haag.

Wil jij een huis kopen in Den Haag? Deze woningen staan er nu allemaal te koop op Residence Toplocaties. Van een klassiek appartementencomplex tot ruimte villa in Den Haag.

In het hart van elke stad hangt altijd een bruisende sfeer. Karakteristieke, historische panden in pittoreske straten, bieden ruimte aan leuke winkels en gezellige cafés en restaurants. Wie woont in het stadscentrum heeft dan ook gegarandeerd gezelligheid en voorzieningen binnen handbereik.

Huis te koop in Den Haag Westvlietweg 12

‘Zodra het toegangshek opent, ontvouwt zich een parel bij de Vliet; dit schitterende landhuis met garage gelegen op 2.055 m² eigen grond nabij Leidschendam en Voorburg, aan de Westvlietweg. De entree is vorstelijk te noemen, waarna direct opvalt hoe gracieus de vrijstaande woning erbij ligt. Het landhuis is in 2008 onder architectuur van Jan van Vliet gebouwd en heeft een geheel eigen karakter. Maar hoe royaal en indrukwekkend deze woning ook is, bij binnenkomst ervaart u direct een gemoedelijk gevoel van ‘thuis’.

Huis te koop in Den Haag Westvlietweg 12
Huis te koop in Den Haag Westvlietweg 12.

Huis te koop in Den Haag Van Zaeckstraat 19

‘Ruim appartement aan de rand van Den Haag in parkachtige omgeving. Wonen in een klassiek appartementencomplex met diverse winkels op minimale loopafstand in de gezellige van Hoytemastraat. Dit is stijlvol wonen in de Benoordenhout. Het betreft appartementengebouw Duinzicht alwaar wij dit appartement aanbieden ter grootte van ca 195 m2 verdeeld over diverse grote leefvertrekken, een ruime moderne keuken alsmede  3 slaapkamers en 2 moderne badkamers.’

Huis te koop in Den Haag Van Zaeckstraat 19
Huis te koop in Den Haag Van Zaeckstraat 19.
Huis te koop in Den Haag Van Zaeckstraat 19
Huis te koop in Den Haag Van Zaeckstraat 19.

Meer lezen over woningen?

Dit is de duurste woning die te koop staat in Amsterdam. Het penthouse met een woonoppervlakte van 415 m² staat te koop voor € 8.800.000 k.k en is ingericht door interieurdesignduo Nicemakers.

UITGELICHT

Back to top