Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak van je woning een thuisbioscoop met Ziggo

Fotografie: Ruth Maria Murphy/Living Inside voor Residence 6, 2021.
Fotografie: Ruth Maria Murphy/Living Inside voor Residence 6, 2021.

Thuisentertainment, willen we dat niet allemaal tot het hoogste niveau tillen? Ziggo komt met het Ziggo Internet & TV MAX-pakket waarbij je supersnel tv en internet voor in huis krijgt.

Je hoeft nooit meer een programma te missen met Ziggo Internet & TV MAX, het meest uitgebreide abonnement van Ziggo. In het pakket zitten meer dan 125 digitale tv-zenders, waarvan 54 in HD-kwaliteit. Dat zijn ruim 40 extra zenders ten opzichte van het reguliere pakket. Ideaal dus om van jouw woning een thuisbioscoop te maken.

Ziggo Internet & TV MAX

Supersnel internet en interactieve tv in één pakket, dat is het luxe TV en internetpakket van Ziggo. Door de 600/40 Mbit/s internetsnelheid via een glasvezelkabel geniet je met het hele huishouden tegelijkertijd van snel internet voor jullie favoriete films en series. Zo kun jij rustig een film kijken in jouw thuisbioscoop en jouw kinderen ondertussen razendsnel gamen.

Gratis streamen
Extra fijn: als je nu een abonnement neemt op Ziggo Internet & TV MAX, krijg je gratis een abonnement van 12 maanden op Netflix én Videoland cadeau. Zo kun je in jouw thuisbioscoop genieten van het design- en interieurprogramma Abstract: The Art of Design en leer je de kunst van glasblazen in Blown Away.

Geen behoefte aan streamingdiensten, of heb je die al in je pakket? Dan kun je ook kiezen voor een ander welkomstcadeau. Zo is er de optie te kiezen voor een halfjaar lang 50% korting op jouw abonnement, twee gratis SmartWifi pods om overal wifi in je woning te hebben óf gratis je pakket voor 12 maanden uit te breiden met Sport Compleet.

Bij het Ziggo Internet & TV MAX-pakket krijg je ook toegang tot Movies & Series XL, een streamingdienst van Ziggo met honderden films en series die maandelijks vernieuwen. Ook kun je tot zeven dagen lang uitzendingen gratis terugkijken. Zelfs als je op reis ben in Europa.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ziggo

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top