Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze pastelkleuren geven witte muren in huis een warm gevoel

Polar Blue van Pure & Original.
Polar Blue van Pure & Original.

Ben jij klaar met de witte muren in huis? Tijd om de verfkwast te pakken en daar verandering in te brengen. Bijvoorbeeld met deze pastelkleuren voor op de muur.

Verschillende kleurenspecialisten selecteren jaarlijks de kleur van het jaar. Volgens Pantone wordt dat Very Peri, een combinatie van blauw en roodachtig violet, vergelijkbaar met lavendel.

Geen fan van deze lavendelkleur? Pantone is niet de enige kleurenspecialist die een kleur kiest voor het nieuwe jaar. Zo presenteerde Graham & Brown eind vorig jaar nog de kleur die zij kiezen voor het jaar 2022. Het werd Breathe: een blauwe tint in vier verschillende tinten waar je woning een gevoel van rust en kalmte door krijgt.

En net zoals Pantone en Graham & Brown, kiest ook Flexa voor een pasteltint. Zij noemen ‘Bright Skies’ de kleur van het jaar 2022: een licht en luchtige kleur blauw.

Hier shop je de mooiste pastel verfkleuren 

Pure & Original Polar Blue
Pure & Original Polar Blue.

Behangtrends van 2022

De Britse verf- en behangspecialist Graham & Brown heeft de nieuwste trends voor het komende jaar bekendgemaakt. Volgens het iconische bedrijf moeten we terug naar de natuur met blauwe en groene kleurtonen, maar er is uiteraard nog veel meer.

Tijdens een livestream voor pers uit heel de wereld praat eigenaar Andrew Graham geïnteresseerde bij over zijn plannen voor het komende jaar met Graham & Brown. Hij kondigt aan dat het bedrijf begin 2022 klimaatneutraal zal zijn, vanwege de verschuiving van het merk naar herbruikbare elektriciteit.

De twee trendkleuren die zijn gekozen voor komend jaar vallen daarmee samen, ze hebben beiden iets te maken met vergroening en de natuur.

Meer dress your home

Bijzonder behang en rijke stoffen kunnen in een handomdraai een heel nieuwe sfeer geven aan een ruimte. Laat je inspireren door deze nieuwe parels van materialen in de nieuwste Residence.

Tekst en samenstelling: Lisa Goudsmit, Maartje Leek en Roel Janssen

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top