Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reistip: Villa Fanya op Griekenland is een verborgen parel

Villa Fanya.
Villa Fanya.

Villa’s om bij weg te dromen, wie is er niet dol op? Vandaag lichten we Villa Fanya op het Griekse eiland Syros uit.

Op vakantie met de hele familie of een groep vrienden hoeft niet per se te betekenen dat er een vakantiehuisje in een park moet worden geboekt. Wij hebben op Residence een selectie gemaakt van villa’s, verspreid over de hele wereld, die ook geschikt zijn voor meerdere personen. In deze exclusieve villa's kunt u ook in uw 'vakantie thuis' volop genieten van design.

Villa Fanya
Het is een mijl op zeven om er te komen, maar na een vliegtuig, opnieuw een vliegtuig of een ferry en tot slot een autorit van zo’n 15 minuten, dan wacht daar Villa Fanya. De villa ligt ten zuidoosten van het Griekse eiland Syros, een van de minst bekende eilanden binnen de Cycladen.

De villa.
De villa.
Eindeloos tafelen.
Eindeloos tafelen.

De villa is dit jaar volledig gerestaureerd naar het ontwerp van een gerenommeerde Griekse architect. De combinatie van spierwitte en strakke stenen muren vormt een fraai contrast met de grillige rotspartijen die de villa omringen. De vele ruimtes met grote ramen en terrassen zorgen zorgen aan alle kanten voor een weids uitzicht op de Egeïsche Zee. Het terras, het zwembad en de verschillende buitenruimtes zijn omgeven door een grote tuin. De verborgen schat van de villa is het privékiezelstrand, waar je directe toegang toe hebt.

Hier boek je de reis

Meer reisinspiratie? Lees dan Residence Traveller. Vanaf 30 juni is de eerste editie uit boordevol reisinspiratie. Hier lees je er alles over.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top