Overslaan en ga direct naar de inhoud

Met de kasten van Wastoren wordt wassen een stuk leuker

Met Wastoren stel je zelf de kastcombinatie samen die het best aansluit bij al je wensen.
Met Wastoren stel je zelf de kastcombinatie samen die het best aansluit bij al je wensen.

Met de kasten van Wastoren creëer je een gepersonaliseerde opstelling voor je wasmachine en droger. Zo wordt wassen een stuk leuker.

Wasmachines en drogers worden weliswaar steeds mooier, ze zijn evengoed vaak een noodzakelijke sta-in-de-weg. Dankzij de kastsystemen van Wastoren kun je de machines eindelijk esthetisch, veilig en ergonomisch integreren in elke badkamer of wasruimte. De Wastoren biedt niet alleen ruimte voor de wasmachine en droger, maar ook voor linnengoed, kleding, wasmanden, wasmiddelen, een strijkplank, stofzuiger en meer.

Veiligheid voorop
Wastoren is de eerste en enige TÜV-gecertifi ceerde wasmachinekast in heel Europa. De machines staan dus niet alleen een heel stuk mooier en slimmer, ze staan gegarandeerd 100% veilig. De machines kunnen op een comfortabele hoogte worden geplaatst, zodat in- en uitladen prettiger is voor je rug. Hierbij wordt er rekening mee gehouden dat er een wasmand onder de machine kan worden neergezet. De wasmachinekast staat zo stabiel dat de dubbelwandige constructie de trillingen van de machines absorbeert. Dit zorgt voor een aanzienlijk lager geluidsniveau en de gepatenteerde kiepzekering voorkomt dat de machines uit de kast kunnen trillen.

Zelf samenstellen
Wastoren biedt de mogelijkheid zelf een kastensysteem samen te stellen en in te richten. Kies naast de basiskast voor de wasmachine en droger uit extra opbergkasten, lades en meer. Op de website van Wastoren vind je een confi gurator waarmee je eenvoudig de ideale combinatie samenstelt die perfect aansluit bij de machines, de badkamer of wasruimte en natuurlijk jouw wensen. Liever persoonlijk advies? De in-house experts van Wastoren staan altijd voor je klaar. Wassen was nog nooit zo plezierig. 

Bekijk hier meer over Wastoren. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wastoren.nl

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top