Overslaan en ga direct naar de inhoud

Perfect cadeau voor Moederdag: de DaqiConcept Bird-lamp! Deze week maak je bij ons kans op de exclusieve lamp

Maak de komende twee weken kans op een DaqiConcept Bird-lamp van t.w.v. € 159
Maak de komende twee weken kans op een DaqiConcept Bird-lamp van t.w.v. € 159.

Verlichting in de vorm van een zingende vogel, hoe gezellig is dat. Je maakt deze maand kans op de Bird-lamp van DaqiConcept. Een perfecte winactie voor Moederdag.

Bird is een uniek cadeau om tijdens Moederdag cadeau te geven. De lamp heeft een unieke gebogen vorm en organisch ontwerp. Het doet door de look denken aan een vogel die voor zijn kleintje zorgt, perfect dus voor deze maand.

De Bird lamp van DaqiConcept is verkrijgbaar in kleuren Onyx Black, Ivory White, Burnt Brick en Olive Green. Deze maand maak je bij Residence exclusief kans op deze sfeervolle lamp.

Meer over de JinGoo
Naast Bird, heeft DaqiConcept ook JinGoo in het assortiment. De naam JinGoo is afkomstig uit de oude Chinese literatuur. De term beschrijft het geluid van zingende vogels. Daarnaast wordt de vogel beschouwd als het symbool voor vrijheid en geluk. Design met een boodschap dus.

Hoe maak je kans?

Deze actie is sinds 8 mei gesloten. Winnaars horen op of voor 9 mei of ze in de prijzen zijn gevallen.

Over DaqiConcept
DaqiConcept werd in juli 2015 opgericht door een team van productontwerpers in Taiwan, waar alle onderdelen lokaal en op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. De naam Daqi is afkomstig van een Chinees spreekwoord en betekent: de tijd nemen om groot en volwassen te worden. Die filosofie is terug te vinden in de producten die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook bedoeld zijn om je leven mooier te maken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DaqiConcept

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top