Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak kans op een 3-in-1 kokend waterkraan van HOWAT

Op zoek naar een 3-in-1 kokend waterkraan voor je keuken? HOWAT introduceert de 3-in-1 kraan waarmee je onbeperkt kunt genieten van gefilterd, kokend water.

Deze HOWAT combinatiekraan is zo ontwikkeld, dat je hem eenvoudig zelf kunt installeren zonder allerlei complexe aansluitingen.

We geven 1 Howat-kraan weg aan één van onze lezers, wil jij nu al de kraan in huis halen? Dan hebben wij daarnaast een mooie korting:

Actie met Residence

Bestel nu de HOWAT 3-in-1 kokend water kraan voor slechts €469. En met de kortingscode ‘RESIDENCE’ krijg je er een filterelement t.w.v. €50 gratis bij. Deze actie is geldig tot 20 oktober 2022.

Hoe maak je kans?

Kans maken op een set? Dat kan! Wij verloten een set van HOWAT ter waarde van €575 plus filter t.w.v. €50. Stuur om kans te maken een mail naar online@residence.nl onder vermelding van ‘HOWAT’ en schrijf waarom jij kans wilt maken. Meedoen kan t/m 15 oktober 2022. Met de winnaar wordt in de eerste week van augustus contact opgenomen. Als je meedoet aan de winactie, schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief van Residence.

Kijk hier voor meer informatie over HOWAT.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HOWAT

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top