Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak kans op een keramieken vaas van Jotex t.w.v. € 60

Vaas IVA van Jotex.
Vaas IVA van Jotex.

Marcus Söder heeft voor Jotex een collectie ontworpen, geïnspireerd op de Japanse wabi-sabi filosofie. Één van de items uit die collectie is vaas IVA en deze week maak je kans op dit mooie item.

De Zweedse modestylist Marcus Söder heeft speciaal voor Jotex de Press Pause-collectie ontworpen, met wabi-sabi in zijn achterhoofd. Hij maakt voor Jotex een collectie dat resulteert in een creatieve samensmelting van mode en interieur. Denk bij de items in de collectie aan licht hout, steen, keramiek en glas. Het textiel bestaat uit linnen en organisch katoen.

Bij Residence maak je deze week kans op vaas IVA uit de collectie. Het is een keramieken vaas van 22 cm hoog in matwitte kleur. De vaas is handgemaakt en heeft een onregelmatige vorm die doet denken aan koraal. De buitenkant is mat met een zandstructuur, de binnenkant is geglazuurd.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op de IVA vaas van Jotex? Wij verloten 5 vazen. Stuur een mail naar online@residence.nl onder vermelding van ‘vaas winnen’ en schrijf waarom jij kans wilt maken. Meedoen kan t/m 15 augustus 2022. Met de winnaars wordt na 16 augustus contact opgenomen. Als je meedoet aan de winactie, schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief van Residence.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jotex

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top