Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak de komende twee weken kans op een JinGoo speaker t.w.v. € 349

 JinGoo speaker

Sfeerverlichting en hoogwaardige Bluetooth speakers gaan hand-in-hand bij DaqiConcept. Met de zingende JinGoo haal je sfeer in huis. Vanaf woensdag 2 december maak je twee weken lang kans op dit designitem voor in huis.

Dit vogeltje zingt de meest uiteenlopende liedjes. JinGoo van DaqiConcept is namelijk een lamp én een bluetooth speaker, maar lijkt daar helemaal niet op. Het vogeltje in het kooitje ziet er vooral heel mooi uit. Niemand verwacht dat er licht en een subliem geluid uit kan komen.

Het is een lamp die de donkere dagen lichter maakt, met zijn unieke vorm en organisch ontwerp.

Meer over de JinGoo

De naam JinGoo is afkomstig uit de oude Chinese literatuur. De term beschrijft het geluid van zingende vogels. Daarnaast wordt de vogel beschouwd als het symbool voor vrijheid en geluk. Design met een boodschap dus.

Hoe maak je kans?

Deze actie is sinds 20 december gesloten. Winnaars horen op of voor 20 november of ze in de prijzen zijn gevallen.

Over DaqiConcept

DaqiConcept werd in juli 2015 opgericht door een team van productontwerpers in Taiwan, waar alle onderdelen lokaal en op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. De naam Daqi is afkomstig van een Chinees spreekwoord en betekent: de tijd nemen om groot en volwassen te worden. Die filosofie is terug te vinden in de producten die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook bedoeld zijn om je leven mooier te maken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DaqiConcept

INSPIRATIE

Back to top