Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit woonschip met drijvende tuin staat nu te koop in Amsterdam

Blikvanger
Blikvanger.

Woonschip met drijvende tuin

Word jij de nieuwe, trotse eigenaar van woonschip Palmgracht met een bijbehorende waterkavel en een drijvende tuin? Dit is de ultieme plek als je ervan droomt om op het water te wonen. Het woonschip is op een smaakvolle wijze gemoderniseerd en er is een inpandig appartement met een eigen entree.

In totaal zijn er twee woonkamers, twee keukens, twee badkamers, een sauna en in het voorste deel van het schip is een slaapzolder met uitzicht op de sterrenhemel. De Palmgracht ligt op een mooie ligplaats in het ‘gated community’ project aan de Cas Oorthuyskade op IJburg. 

De betonnen steigers en het afgesloten entreehuis met fietsenstalling en postbussen zorgen voor een aangename plek om te wonen. Het is mogelijk om een bijboot aan te meren en alle benodigde voorzieningen (elektra, water, riool en glasvezel) zijn aanwezig.

Vanaf de Cas Oorthuyskade kun je niet alleen naar het centrum van Amsterdam, maar ook naar het Markermeer varen. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gesitueerd. 

De woning vindt u aan de Cas Oorthuyskade 29 te Amsterdam en wordt aangeboden via Honders/Alting makelaars

UITGELICHT

Back to top