Overslaan en ga direct naar de inhoud

Van oude meesters tot hedendaagse kunst: maak hier kans op kaarten voor TEFAF Maastricht

TEFAF stand Colnaghi Natascha Libbert.
TEFAF stand Colnaghi Natascha Libbert.

Dit voorjaar is de 36de editie van TEFAF Maastricht. Een internationale kunstbeurs waar je een diverse selectie aan prestigieuze kunstdealers vindt. Van oude meesters tot hedendaagse kunst. Residence geeft gratis kaarten weg. Lees hier hoe je kans maakt.

De kunstbeurs heeft dit jaar een dynamisch bezoekersprogramma opgesteld waaronder TEFAF Talks, TEFAF Meet the Experts en TEFAF Tours, georganiseerd door The European Fine Art Foundation. TEFAF Talks bestaat uit interactieve paneldiscussies in het Engels waarin actuele ideeën over kunstgeschiedenis, het verzamelen van kunst en de wereldwijde kunstmarkt worden uitgebreid en tegen het licht gehouden. TEFAF Meet the Experts bestaat uit een programma van interactieve gesprekken met vooraanstaande internationale exposanten, waarin verschillende topstukken van grote historische en culturele waarde op de beurs centraal staan. Tenslotte zijn er de TEFAF Tours, waarmee bezoekers onder deskundige begeleiding op onderzoek kunnen uitgaan tijdens de kunstbeurs. De tours zijn erop gericht de kennis van particuliere bezoekers en van afgevaardigden van kunstinstellingen over verzamelcategorieën, kunststromingen en overige interessante thema’s nog verder te verdiepen.

De beurs gaat op 11 maart van start en duurt tot en met 19 maart. Meer informatie over de beurs en het programma vind je hier en in de Residence die nu in de winkel ligt, of bestel in onze webshop. Wil jij kans maken op kaarten voor de beurs? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Residence via onderstaande link. Ben je al lid van onze nieuwsbrief, maar wil je toch kans maken? Mail dan naar  onder vermelding van 'TEFAF 2023’ en wie weet maak je kans!

 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top