Overslaan en ga direct naar de inhoud

The Barbie Dreamhouse: creëer je eigen Barbiehuis met deze items

Twisted bijzettafel van POLSPOTTEN. Fotografie: POLSPOTTEN
Twisted bijzettafel van POLSPOTTEN. Fotografie: POLSPOTTEN

Je kunt er haast niet meer omheen: de nieuwe Barbie film. De film is een mega succes en dat is mede te danken aan het indrukwekkende decor. Residence heeft een selectie gemaakt van items waarmee jij een beetje Barbie in huis kunt brengen.

Speciaal voor de film Barbie is op de filmset The Barbie Dreamhouse gecreëerd. In het maken van het perfecte fuchsia roze Barbiehuis is veel werk gestoken, overal is aan gedacht. Zo zijn de proporties van een speelgoed Barbie dreamhouse bestudeerd, zijn veel onderdelen van het decor met de hand gemaakt en zijn ook de omgeving en de luchten kunstmatig gecreëerd. Voor het geval je zelf een beetje Barbie in huis wilt brengen, hebben we bij Residence een aantal van onze favoriete roze items op een rij gezet.

Mocht je nog meer inspiratie willen opdoen voor het verwerken van de kleur roze in je interieur, in dit artikel kijken we binnen in een etagewoning in Crans Montana met een fuchsia roze hal.

Hier shop je de producten:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Over de auteur

Lisa van der Klink

Back to top