Overslaan en ga direct naar de inhoud

Residence stelt kaarten beschikbaar voor Affordable Art Fair

Affordable Art Fair. Fotografie: Almicheal Fraay.
Affordable Art Fair. Fotografie: Almicheal Fraay.

Op Residence maak je deze week kans op kaarten voor de Affordable Artfair in Amsterdam. Lees hier hoe je kans maakt.

De kunstwereld is vaak gehuld in een waas van exclusiviteit, maar de Affordable Art Fair bewijst al zeventien jaar dat kunst voor iedereen toegankelijk kan zijn. Dit jaar strijkt het evenement opnieuw neer in de Kromhouthal in Amsterdam.

Met meer dan 70 gerenommeerde Nederlandse en internationale galeries belooft de 17e editie een overvloed aan kunstwerken van zowel opkomende als gevestigde artiesten. Laat je verleiden door het werk van het Belgische creatieve duo ROXEHA, de abstracte composities van Daniel Engelberg (te zien bij Gallery Ritter), en de opvallende samenwerkingen met AVROTROS, UPWAY en kunstenaar Yamuna Forzani van de Rademakers Gallery.

Deze actie is gesloten.

Wil jij hierbij zijn? Residence stelt kaarten beschikbaar. Geef je op voor de nieuwsbrief hieronder en meld je aan via online@residence.nl ondervermelding van AFFORDABLE 2023. De loting vindt plaats op 26 oktober, als je bent ingeloot, krijg je van ons bericht met een tweepersoons toegangskaart voor Affordable Artfair. De kaarten zijn de hele periode van de expositie geldig. Zolang de voorraad strekt. Affordable Artfair is van 1 tot en met 5 november in De Kromhouthal in Amsterdam.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top