Overslaan en ga direct naar de inhoud

De keukens van bulthaup zijn een lust voor het oog én duurzaam

Keuken van bulthaup, waar vakmanschap en duurzaamheid voorop staan.
Keuken van bulthaup, waar vakmanschap en duurzaamheid voorop staan.

Duurzaamheid, we kunnen er niet meer omheen en dat is maar goed ook. Bij de keukens van bulthaup is dit het uitgangspunt bij het begin van een ontwerp. 

De keuken is bij uitstek de plek in huis waar iedereen samenkomt. Het is een bedrijvige ruimte waar veel geleefd wordt. De materialen moeten tegen een stootje kunnen en het liefst voor langere tijd mee gaan. Een tijdloos design is dan wel zo fijn.

Een keuken van bulthaup heeft deze eigenschappen én niet geheel onbelangrijk, het productieproces is duurzaam. Niet alleen zijn de authentieke materialen zorgvuldig geslecteerd op duurzaamheid, maar ook de herkomst draagt bij aan een beter milieu doordat het van lokale leveranciers komt.

Tijdloos design van Bulthaup.
Tijdloos design van Bulthaup.

De ontwerpen van de keukens spreken een duidelijke vormentaal die onmiddellijk wordt begrepen door mensen over de hele wereld. Architectuur wordt niet gedomineerd, maar aangevuld. 

'Het principe van "minder is meer" zit in het DNA van bulthaup verankert en zal een nog een grotere rol gaan spelen. Duurzaamheid en tijdloosheid, aspecten van ons DNA zullen even zo goed in de voorgrond moeten staan als de juiste omzetting en het hergebruik of het recyclen van materialen na afloop van de levensduur van het product.' aldus Marc O. Eckert – CEO van bulthaup.

Meer lezen? www.bulthaup.com

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met bulthaup.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top