Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bekijk nu de nieuwe stoffen-collectie van Chivasso

De sleutelkleuren voor komend seizoen zijn bruin, honing-, karamelen cognactinten, gecombineerd met geel, blauw en groen.
De sleutelkleuren voor komend seizoen zijn bruin, honing-, karamelen cognactinten, gecombineerd met geel, blauw en groen.

We verlangen allemaal naar optimistische en opbeurende visies. De nieuwe Chivasso stoffencollectie kijkt zowel optimistisch en vrolijk als respectvol en vooruitziend de toekomst in.

Onbezorgdheid, vitaliteit en een nieuwe waardering voor het wezenlijke zijn voor ons nog belangrijker geworden. De nieuwe Chivasso-collectie FABULOUS WORLD tovert zowel inspirerende levensvreugde in je eigen woonambiance als een mooie lach op je gezicht: met fantasierijke en poëtisch aandoende designs in vrolijke kleurenconcepten enerzijds, en de oriëntatie op een nieuw minimalisme met vereenvoudigde designwerelden en natuurgerichte kleurencombinaties anderzijds.

Zachte oppervlakken

Een uitgebreide keuze aan basics, voor zowel decoratiestof als bekledingsstof, typeert de nieuwe collectie met hoge eisen aan materiaalkwaliteit, onderhoudsgemak en haptische eigenschappen. Zeer zachte oppervlakken sluiten aan bij de trend van natuurlijkheid en welzijn. De onverwachte onthaasting maakt echter ook nieuwe perspectieven zichtbaar en mogelijk. Voor zover mogelijk zijn de stoffen gemaakt van minstens 50 procent gerecycleerde vezels. Biologisch geteelde vezels zijn een andere belangrijke duurzaamheidsmaatregel.

Neutrale klassiekers

Wat betreft de sleutelkleuren in het seizoen voorjaar/ zomer 2022 wordt de ambiance nog steeds gedomineerd door neutrale klassiekers zoals wit en beige. De kleur bruin – gemakkelijk te combineren, maar lange tijd als te conservatief bestempeld – maakt nu een comeback.

Het algemene verlangen naar optimisme en welzijn stimuleert de oriëntatie op warme honing-, karamel- en cognackleuren, zoals de vrolijke tint mangosorbet. Uit de koele kleuren komen accenten van aardse en rustgevende blauwtinten zoals zeeblauw en indigo of verfrissende groennuances, die zorgen voor veel positiviteit en een vakantiegevoel. Maak van je eigen oase iets bijzonders en unieks, namelijk jouw persoonlijke comfortzone, en haal met FABULOUS WORLD de rijkdom en het spannende of juist de zintuiglijkheid van ons unieke universum in huis. chivasso.jab.de

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Chivasso

INSPIRATIE

Back to top