Overslaan en ga direct naar de inhoud

Te koop: stijlvol en elegant wonen aan de rand van Den Haag

Van Zaeckstraat 19.
Van Zaeckstraat 19.

In een parkachtige omgeving van de populaire Haagse wijk Benoordenhout bevindt zich een ruim appartement in een klassiek wooncomplex.

Stijlvol wonen in een gebouw uit begin vorige eeuw, met winkels op loopafstand en ook het stadscentrum dichtbij? Het kan in het elegante appartementencomplex Duinzicht, waarin zich dit prachtige appartement van maar liefst 195 m2 bevindt.

Karakteristiek klassiek
Het karakteristieke gebouw dateert uit 1930 en valt - niet geheel onterecht - onder beschermd stadsgezicht. De klassieke look van het gebouw is bij renovaties altijd overeind gebleven, onder meer door het gebruik van Van Ruysdaelglas. Dit is een bijzonder, relatief nieuw, enkelglas dat toch uitmuntend isoleert en bovendien het binnenklimaat gezond houdt. Het dak is geïsoleerd voor zowel geluid als warmte.

Dakramen zorgen voor een prachtige lichtinval in de ruime hal.
Dakramen zorgen voor een prachtige lichtinval in de ruime hal.

De riante woonruimte van het appartement is verdeeld over meerdere grote leefvertrekken, waaronder een royale, centraal gelegen hal met daaraan grenzend onder meer een zitkamer, een eetkamer en een ruime woonkeuken. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, twee badkamers, drie balkons en een garderoberuimte. In het grootste gedeelte van het appartement ligt een fraaie visgraatvloer.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Centrale entree
Het appartement bevindt zich op de tweede en tegelijk bovenste etage die wordt gedeeld met slechts één ander appartement. De woningen zijn bereikbaar door middel van een lift of het stijlvolle trappenhuis. De entree zorgt voor een centraal gelegen binnenkomst in de hal van het appartement. Links is er een separaat gastentoilet en daarnaast bevindt zich de ingang naar de keuken; rechts bevinden zich de toegangen naar de eetkamer en de zit-/woonkamer.

Grote vertrekken
De eet- en zitkamer zijn en suite, waarbij de laatste voorzien is van een open haard. De eetkamer beschikt over een prachtige schouw. De keuken is ruim, fris en modern en van alle gemakken voorzien, zoals een extra brede gaskookplaat en dito strak vormgegeven afzuigkap. Karakteristiek is ook het balkon dat aan de keuken grenst. Aan het einde van de hal, voorbij de garderobe, ligt een tweede halletje dat toegang biedt tot twee slaapkamers, beide voorzien van balkon. Deze gangzone biedt daarnaast toegang tot de grootste, gemeenschappelijke badkamer en tot de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en suite.

Een karakteristiek en elegant pand, dat valt onder beschermd stadsgezicht.
Een karakteristiek en elegant pand, dat valt onder beschermd stadsgezicht.
multifunctionele ruimte met inbouwkasten kan als eetkamer of als studeerkamer dienen.
multifunctionele ruimte met inbouwkasten kan als eetkamer of als studeerkamer dienen.

In het appartement is voldoende ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en een droger en er is tevens een zeer ruime bergkast. Ook in de onderbouw bevindt zich een berging, zodat er meer dan voldoende opbergruimte is. Parkeren kan eventueel in een separaat te verkrijgen garage met plaats voor één auto en bovendien is er plaats voor een auto op de oprit. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het aanvragen van meerdere parkeervergunningen voor de openbare weg. Dit appartement staat garant voor stijlvol wonen in een elegante omgeving.

Deze woning wordt u aangeboden door Conduct Vastgoed B.V. Je kunt de woning hier verder bekijken

INSPIRATIE

Back to top