Overslaan en ga direct naar de inhoud

Graham & Brown komt met exclusieve muurschilderingen als behang

Behang geïnspireerd op werk van Piet Mondriaan.
Behang geïnspireerd op werk van Piet Mondriaan.

Van Gogh en Monet op je muur? Dat kan levensgroot door de lancering van de TATE-collectie van Graham & Brown. Ze tonen prachtige kunstwerken van beroemde kunstenaars als Vincent van Gogh, Claude Monet en J.M.W. Turner.  

Graham & Brown heeft de handen ineen geslagen met museum TATE Modern in Londen. Samen komen ze met een collectie, bestaande uit maar liefst 32 muurschilderingen die op maat geprint kunnen worden als fotobehang.

Allen Kemp van Graham & Brown noemt het een voorrecht om samen te werken met het wereldberoemde museum. ‘Aangezien Tate een enorm archief heeft met enkele van de meest iconische kunstwerken ter wereld, moesten we een aantal moeilijke beslissingen nemen. Maar we zijn verheugd dat we deze geweldige stukken in huis kunnen halen. Waarom je favoriete schilderij inlijsten als je er een muur vol mee kunt hebben, of ga je voor je eigen plafondschildering? Je favoriete kunstwerk op jouw manier, wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht.’

Werk van Victor Pasmore.
Werk van Victor Pasmore
En Jessica Dismorr.
En Jessica Dismorr.

De nieuwe collectie van Graham & Brown bestaat werken van Piet Mondriaan, J.M.W Turner, Claude Monet, Ethel Walker, Jessica Dismorr en Vincent van Gogh.

Rosey Blackmore van TATE is enorm opgetogen door de samenwerking met Graham & Brown. ‘We zijn verheugd om met Graham & Brown samen te werken aan een collectie muurschilderingen die mensen de kans geeft om te leven met de kunst waar ze van houden. Onze missie bij TATE draait om het aanmoedigen van kunst en we geloven dat deze producten dat ook echt zullen doen.’

Hier shop je het behang van Graham & Brown:

Bekijk hier de complete TATE-collectie. 

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top