Overslaan en ga direct naar de inhoud

Speciaal voor Residence lezers: bestel nu gratis kaarten voor Maison&Objet in Parijs

Maison&Objet in Parijs.
Maison&Objet in Parijs.

Het tweejaarlijkse woon- en designevenement Maison&Objet in Parijs komt er weer aan. Maak nu kans op gratis toegangskaarten. Maar let op, op = op.

Maison&Objet vindt dit jaar plaats van 8 tot 12 september in Parijs, Frankrijk. Dit jaar met een Nederlands tintje. Maison&Objet geeft jaarlijks zeven jonge designers de kans hun werk te exposeren tijdens de Rising Talent Awards. Dit jaar staat het in het teken van Dutch Design, met zeven Nederlandse winnaars.

Maison&Objet is terug van 8 t/m 12 september 2022.

Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Met bovendien een bijzonder en veelzijdig totaalaanbod. Kom het ontdekken op Maison&Objet in Parijs! 

Vanaf 8 t/m 12 september 2022 kun je weer naar Parijs om samen te komen bij Maison&Objet, trends te spotten en meer.

Maison&Objet.
Maison&Objet.

Bestel nu gratis toegangskaarten

Nieuw dit jaar is Maison&Objet Waww La Table Exhibition & De Cook&Share sector met Gault&Millau. Waarvan de eerste de wereld van serviesgoed tot leven brengt met droomachtige decors op tafel. Bij De Cook&Share leer je als bezoeker de keuken van gastronomische supersterren kennen. 

Door speciale afspraken met de beursorganisatie, biedt Residence haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normale tarief € 80). Gebruik daarvoor bij het kopen van tickets de code RESIS22 op de website.

Beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet is een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op de website en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kun je Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Lees hier onze hoteltips voor Parijs. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?

Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de Maison&Objet) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

Residence aanwezig

Lorraine Dunkley is dit jaar aanwezig als nieuwe ambassadrice van het evenement.

'De hunkering naar internationale beurzen is nog nooit zo groot geweest. Interieur en design ervaar je het beste in het echt en wat een feest dat Maison&Objet – bij uitstek dé internationale vakbeurs voor professionals – eindelijk de deuren weer mag openen. Laten we er volop van genieten samen.'

INSPIRATIE

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top