Overslaan en ga direct naar de inhoud

All I want for christmas...


Tip 1: Dip-dye accessoires


Hoewel goud vroeger als kitsch werd beschouwd, is de kleur nu hipper dan ooit. De traditionele kleur steek je namelijk gemakkelijk in een modern jasje door accessoires te dip-dyen. Dip bijvoorbeeld een witte kei of kaarsen in gouden verf, op deze manier creëer je een rustieke sfeer met genoeg glamour.
Tip 2: Skip het tafelkleed


Bij een kerstdiner zien we vaak een wit tafelkleed, maar bij de Scandinavische look van Westwing.nl is less juist more. Een massief houten tafel straalt veel warmte uit en dan is mooi servies al genoeg. Wil je de tafel toch iets meer aangekleed? Leg dan een gouden loper en twee rijen wit cadeaupapier neer. Zo is het oppervlak chic en strak, maar blijft het tafelblad zichtbaar.
Tip 3: Breng de natuur op tafel


In plaats van de standaard kersttakken op tafel, zijn katoenbollen een fris alternatief. De witte bollen, die op sneeuwballen lijken, hebben een winterse uitstraling en passen goed bij de Scandinavische sfeer. Ook met dennenappels waan je je in winterwonderland. Etaleer ze bijvoorbeeld in een glazen vaas met goud randje.

Westwing.nl is dé nieuwe manier van online interieur shoppen! Elke dag nieuwe sales met meubels en woonaccessoires van topmerken met kortingen tot 70%.

Meer tips? Bekijk hieronder de volledige video van Westwing.nl!

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/143730319?title=0&byline=0&portrait=0" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <p><a href="https://vimeo.com/143730319">All the gold for X-mas!</a> from <a href="https://vimeo.com/homeandliving">Westwing</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Dit is een advertorial voor Westwing.nl

Back to top