Overslaan en ga direct naar de inhoud

Droom weg bij de fijnste hide-aways


Als de zon fel schijnt, is niets fijner dan een duik in het zwembad om af te koelen. Wanneer dit ook nog is een stijlvol zwembad is, zit je helemaal op de juiste plek. Boutique hotels, die bekend staan om een luxueuze, eigenzinnige, maar ook intieme sfeer, beschikken vaak over de mooiste zwembaden.

Interior designers zijn verantwoordelijk voor de inrichting van een boutique hotel. Ze pakken het groots aan en geven elke kamer vaak een andere, unieke sfeer. Ook de tuin of binnenplaats wordt niet overgeslagen en tot in de puntjes gedecoreerd. Kleurrijke Marokkaanse tegels, hangmatten, palmbomen en ligbedden in het water. Niets is te gek! Bekijk snel de inspiratiebeelden van over de hele wereld.

Beschik je zelf over een zwembad of wil je hier inspiratie voor op doen? Bekijk dan ook de mooiste buitenzwembaden van eigen bodem.

Inspiratie
Links: Huis in Marokkaanse stijl, rechts: Nungwi Beach ZanzibarLinks: Viceroy Bali Hotel, rechts: Nicaragua's Hotel Tribal in GranadaLinks: Huis in Japanse stijl, rechts: UXUA Casa Hotel in TrancosoLinks: La Mamounia Hotel in Marrakech, rechts: Rosas & Xocolate Boutique Hotel, MexicoLinks: Ka'ana Boutique Resort, Belize, rechts: El Secreto - Ambergris Caye, BelizeLinks: Nicaragua's Hotel Tribal, rechts: La Bergerie, Decarpentrie en NaessenLinks: Huis in moderne Marokkaanse stijl, rechts: The Sarojin, Thailand

Beelden: Pinterest.com
Tekst: Jackie Oomen

Meer inspiratie voor de tuin:
- Maak je terras zomerproof
- 3 x loungen in de tuin
- Tips voor een bruisende stadstuin

Back to top