Overslaan en ga direct naar de inhoud

Restaurants met een tropisch interieur


1. Leo's Oyster Bar, San Francisco (USA)


De meest exotische oesterbar die je ooit zag. Daarnaast schijnen de zeevruchten er heerlijk te smaken, daar in het financiële district van San Francisco.Leo's Oyster Bar, 568 Sacramento St., San Francisco, Verenigde Staten.


2. Bar Botanique, Amsterdam (NL)


What's in a name? Deze tropische hotspot vind je gewoon in ons eigen Amsterdam met de veelzeggende subtitel 'Café Tropique'.

>> Meer nieuwe restaurants in Amsterdam.Bar Botanique, Eerste van Swindenstraat 581, Amsterdam.


3. Beverly Hills Hotel, Los Angeles (USA)


De moeder van alle tropische interieurs, want het inmiddels iconische bananenblad-behang Martinique werd speciaal voor dit hotel ontworpen.

>> Interieurtrend: PalmtreeThe Beverly Hills Hotel, 9641 Sunset Blvd, Beverly Hills, Verenigde Staten.


4. Indochine, New York (USA)


Het interieur reflecteert de Frans-Vietnamese keuken dat een westerse ambiance moeiteloos combineert met exotische elementen.Indochine, 430 Lafayette Street, New York, Verenigde Staten.


5. Arroyo Hotel, Buenos Aires (ARG)


Een warm welkom in het café van hotel Arroyo in Buenos Aires.Arroyo Hotel, Suipacha 1359, Buenos Aires City, Argentinië.


6. Casa Cook, Rhodos (GRE)


Het nieuwe luxe boho-hotel Casa Cook op Rhodos kiest voor tropische illustraties van Karina Eibatova op de tegels in het restaurant.Casa Cook, European Union Street, Kolymbia, Griekenland.


7. Playa Grande Beach Club, Las Galeras (DO)


De ongerepte noordkust van de Dominicaanse Republiek met z’n parelwitte stranden, azuurblauwe oceaan en weelderige groene heuvels; daar ligt Playa Grande Beach Club. De New Yorkse interior designer Celerie Kemble mixte er Caraïbische flair met Palm Beach glamour en vintage vondsten.

>> Meer zien van dit tropische resort.Playa Grande Beach Club, Calle de la Playa, Las Galeras, Dominicaanse Republiek.


8. Stateside, Seattle (USA)


Bij een Vietnamese kaart hoort een tropisch tintje in het interieur, dat moeten de ondernemers van Stateside in Seattle hebben gedacht. En dat is gelukt, met het Palm Jungle behang van Cole & Son kan het eigenlijk nooit mis gaan.Stateside, 300 East Pike Street, Seattle, Verenigde Staten.

Meer tropische binnenkijkers


Beach house in Spanje
Strandhuis van Whitney Port in Los Angeles
Exotische seventies villa
Tapas- en cocktailbar in Sevilla

Back to top