Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nieuw op Netflix: twee vriendinnen renoveren een hotel in Motel Makeover

Motel Makeover

April Brown en Sarah Sklash zijn sinds 2016 de trotse eigenaar van The June, een motel in Amerika dat ze helemaal zelf hebben opgebouwd. Hun avontuur is vanaf 25 augustus te zien in Motel Makeover op Netflix. 

Je baan opgeven en het avontuur aangaan, dat is wat Brown en Sklash hebben gedaan in 2016. De twee vriendinnen kochten een vervallen motel in Sauble Beach, een badplaats in Canada. 'Je ziet ons in het meest gekke jaar van ons leven', zeggen de dames er zelf over. 'En hopelijk inspireren we jou risico's te nemen, groot te dromen en te genieten van het avontuur.' 

In de Netflix-serie Motel Makeover krijg je een kijkje achter de schermen tijdens de verbouwing van het inmiddels iconische motel. Zien we hoe ze designmeubels shoppen en tegelijkertijd het budget in de gaten houden. 

Motel Makeover

Inmiddels gaat het zo goed met The June dat ze een nieuwe locatie hebben geopend in Prince Edward County, de Canadese streek net boven New York en kamers maandenlang zijn volgeboekt. Zodra de show te zien is op Netflix, is het waarschijnlijk binnen de kortste keren voor het hele jaar volgeboekt. 

Motel Makeover is vanaf 25 augustus te zien op Netflix, hieronder alvast een voorproefje van hoe het motel er ondertussen uitziet. 

INSPIRATIE

Back to top