Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: twee kussens met een Beauty Pillow-kussensloop

Beauty Pillow-hoofdkussen
Beauty Pillow-hoofdkussen Ultra Luxe Duopack + 2 keer de Beauty Pillow-kussensloop Pearl

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang een Beauty Pillow-hoofdkussen Ultra Luxe Duopack + 2 keer de Beauty Pillow-kussensloop Pearl ter waarde van 178 euro.

Voor € 69,90 krijg je twee kussens met een Beauty Pillow-kussensloop t.w.v. € 178 én 10 x Residence in de brievenbus.

Het Beauty Pillow-kussensloop is van satijn: zacht én verzorgend voor huid en haar. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, bij deze actie hoort de kleur Pearl. Winkelwaarde met kussens € 98, nu gratis bij een abonnement op Residence. Beperkte oplage.

Beauty Pillow-hoofdkussen Ultra Luxe Duopack + 2 keer de Beauty Pillow-kussensloop Pearl 

De kussens en kussenslopen van Beauty Pillow zorgen voor ware luxe in de slaapkamer. De bij deze actie bijgeleverde twee kussens zijn gevuld met Syndon® Fill polyester holle vezel. Het kussensloop gemaakt van satijn werkt talgregulerend, waardoor het vochtniveau voor haar en huid op peil blijft. Daarnaast vermindert het kussensloop onder andere fijne rimpeltjes en onzuiverheden, bestrijdt acne en is anti-allergeen tegen huisstofmijt. Beauty Pillow waarborgt een consistente kwaliteit: de kussenslopen worden geproduceerd door Nederlandse ateliers, waardoor het een echt Dutch Design-product is.

Beauty Pillow-kussensloop Pearl
Beauty Pillow-kussensloop Pearl.

Laat je elke maand verrassen door Residence. Twijfel niet langer en abonneer nu. Verwen jezelf met 10 x Residence en een Beauty Pillow-kussensloop t.w.v. € 178 nu samen voor slechts € 69,90.

INSPIRATIE

Back to top