Overslaan en ga direct naar de inhoud

Ga voor goud in je badkamer met de meest complete JEE-O serie

JEE-O voegt een gouden afwerking toe aan de Slimline collectie. Het subtiele en stijlvolle ontwerp van deze serie heeft met het toevoegen van deze gouden variant alles in huis om eindeloos te combineren.

De serie is daarmee beschikbaar in vier verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart, brons en mat goud.

Droombadkamer
De prachtige items in deze mat gouden afwerking geven de badkamer een luxe en vooral tijdloze uitstraling. Het vormt de perfecte combinatie met marmer en wit of natuur- en zwarttinten. Het realiseren van je droombadkamer was nog nooit zo gemakkelijk. ‘Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires’, aldus Lammert Moerman, Creatief Directeur en oprichter van JEE-O.

De nieuwe collectie van JEE-O bestaat uit verschillende kleuren goud
De Slimline collectie van JEE-O is nu ook verkrijgbaar in een goudkleurige afwerking.

Energie
De kleur goud is een warme kleur die veel energie uitstraalt. De badkamer wordt meer en meer een ontspanningsruimte. Een plek om te genieten en op te laden. Om energie en inspiratie op te doen voor een nieuwe dag. Door het toepassen van de kleur goud in de badkamer creëer je een rijk en speels effect. Goud staat voor het hoogst haalbare. En dat is waar JEE-O ook voor staat, zowel in kwaliteit als in de duurzaamheid van haar producten. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JEE-O. 

INSPIRATIE

Back to top