Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: Birdybox van Relaxound

Residence inspireert je elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. De aanbieding van deze maand: een jaar abonnement op Residence met een oplaadbare Birdybox van Relaxound ter waarde van 49 euro. Het vogelconcert in de Birdybox van Relaxound zorgt overal in huis voor een momentje van ontspanning. Voor € 69,90 krijg je de Birdybox t.w.v. € 49 én 10 x Residence in de brievenbus.

Relaxound Birdybox x Residence

Het geluid van vrolijk tjirpende vogeltjes tovert een glimlach op je gezicht en zorgt voor een gevoel van ontspanning. Daarom is het zo leuk om een Birdybox in je badkamer, toilet of een andere ruimte in huis neer te zetten of op te hangen. De Birdybox brengt namelijk, met behulp van een bewegingsdetector, een vogelconcert tot leven dat na ongeveer dertig seconden vervaagt. Omdat de box oplaadbaar is met een USB-kabel kun je hem gebruiken op alle plekken waar je blij wordt van een momentje rust. In de winkel kost de Birdybox van Relaxound € 49. Je krijgt hem nu cadeau bij een jaar abonnement op Residence.

Laat je elke maand verrassen door Residence. Twijfel niet langer en abonneer je nu. Verwen jezelf met 10 x Residence en de perfecte tool voor ontspanning, de Birdybox, (totaalwaarde € 128,90) nu samen voor slechts € 69,90.

Het Surfaces-nummer ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

INSPIRATIE

Back to top