Overslaan en ga direct naar de inhoud

Zo creëer je thuis je eigen spa

villeroy en bosch badkamer
Wastafel Memento 2.0 in Ebony.

Villeroy & Boch verandert functionele badkamers in stijlvolle ruimtes waar je optimaal kunt genieten.

Hoe maak je van de badkamer een echte eyecatcher en hoe integreer je de nieuwste trends? Villeroy & Boch ziet dit jaar veel warme kleurtinten terugkomen die samen tot een oase van rust leiden. Maar ook contrasterende opvallende kleuren passeren de revue.

Villeroy & Boch biedt een breed assortiment prachtige badkamerproducten aan – mix en match alles met elkaar om de ideale badkamer te creëren.

Finion meubel in Black Matt met daarop de Memento 2.0 wastafel in wit.
Finion meubel in Black Matt met daarop de Memento 2.0 wastafel in wit.

Nieuwe collectie
De Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch zorgt voor een mooie afwerking in de badkamer. De wastafels zijn gemaakt van het materiaal TitanCeram. Dit materiaal combineert alle eigenschappen van hoogwaardig keramiek met uitzonderlijke sterkte. Memento 2.0 is verkrijgbaar in glanzend wit en in de nieuwe kleuren Ebony, Stone White en Graphite.

Een stijlvolle combinatie vormt de Memento wastafel met het premium Finion meubel, waarmee gelijk meer opbergruimte wordt gecreëerd. Dit meubel is verkrijgbaar in diverse matte uitvoeringen en is door middel van de Push-To-Open-technologie greeploos. De dimbare verlichting zorgt voor een prettige sfeer en via de Finion spiegel kun je eigen muziek streamen voor ultieme ontspanningsmomenten in de badkamer. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Villeroy & Boch.

INSPIRATIE

Back to top