Overslaan en ga direct naar de inhoud

Arte en Moooi lanceren een stijlvolle nieuwe behangcollectie

Queen Cobra.
Queen Cobra.

Na twee succesvolle samenwerkingen, slaan designmerk Moooi en Arte opnieuw de handen ineen. Moooi Wallcovering Collection 2022 verschijnt volgend jaar, maar twee stijlvolle dessins zijn nu al te koop.

De eerste samenwerking tussen Arte en Moooi is een succesnummer van een aantal jaar geleden. Destijds kwamen ze met de collectie Extinct Animals, geïnspireerd op Moooi’s Museum of Extinct Animals.
Later kwam daar de collectie Tokyo Blue bij. Die bestaat uit vijf soorten muurbekleding op basis van uiteenlopende technieken, zoals denim en inlegwerk, geïnspireerd op Japan.

Volgend jaar komt Arte in samenwerking met Moooi met een derde deel: Moooi Wallcovering Collection 2022. De nieuwe collectie is een hommage aan het leven, de liefde en het geluk.

Mimic Moth

De knalroze Mimic Moth is een recent ontdekt uitgestorven diersoort. Het komt tot leven in de 3D-muurbekleding uit Collection 2022. Het heeft een zachte suèdelook en is geïnspireerd op de vorm en habitat van de Mimic Moth. ‘Het dessin bestaat uit reliëfafdrukken van het diertje omringd door zijn favoriete bloemen.’

Mimic Moth
Mimic Moth.
Mimic Moth
Mimic Moth.

Queen Cobra

‘Ontmoet de Queen Cobra. Deze majestueus uitziende slangen werden zo genoemd wegens hun lange krulharen die aan de haarstijl van Koningin Tanjii van Kemet doen denken.’ Met een huid van gedroogd gras is het nu te koop als Moooi Wallcovering bij Arte. Het design bestaat uit elkaar overlappende ronde patronen met een hypnotisch effect.

Queen Cobra
Queen Cobra.
Queen Cobra
Queen Cobra.

Meer informatie over Moooi Wallcovering Collection 2022 van Arte vind je hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Arte.

INSPIRATIE

Back to top