Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: een tafelkleed en acht bijpassende servetten van Jotex

Een tafelkleed en acht bijpassende servetten van Jotex.
Een tafelkleed en acht bijpassende servetten van Jotex.

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang een tafelkleed en acht bijpassende servetten van Jotex ter waarde van 115 euro.

Voor € 69,90 krijg je een tafelkleed en acht bijpassende servetten van Jotex t.w.v. € 115 én 10 x Residence in de brievenbus. Beperkte oplage.

Het Nora-tafelkleed met bijpassende servetten van Jotex is gemaakt van een luxe linnen- en katoenmix. Keuze uit kleuren natuurwit, beige en donkergrijs.

Tafelkleed en acht bijpassende servetten van Jotex gratis bij Residence

Jotex is een van oorsprong Zweedse webwinkel, opgericht in 1963, volop duurzaam en trendy design. Daarmee wil het merk het voor klanten makkelijk maken een persoonlijk interieur te creëren vol mooie items die tegelijkertijd goed zijn voor mens en planeet. Dit Nora-tafelkleed is daar een goed voorbeeld van. Een minimalistisch, vriendelijk design dat makkelijk te onderhouden is dankzij de linnen- en katoenmix, met 55 procent linnen en 45 procent katoen. Dankzij het katoen voelt de stof soepel aan, het linnen zorgt voor een stevige structuur.

Laat je elke maand verrassen door Residence. Twijfel niet langer en abonneer nu. Verwen jezelf met 10 x Residence en een tafelkleed met acht bijpassende servetten van Jotex t.w.v. € 195 nu samen voor slechts € 69,90.

Bestel het hier.

INSPIRATIE

Back to top