24 mei 2016

De beste opruimtips voor elegant opbergen

De leukste opbergers

Opbergen in huis
Hoe geordend je ook bent, er zijn altijd spullen waarvan je niet weet waar je ze kwijt moet. Van woonaccessoires en stapels magazines tot dierbare spullen en je favoriete kookboeken. Extra ruimte zou soms niet verkeerd zijn, toch?

Organizing lijkt simpel, al helemaal als je op internet rondstruint en de meest complete en praktische woningen passend op 30m2 ziet. Niet voor niets is de kunst van klein wonen een terugkomend onderwerp in de laatste editie van Residence. Stedelijk wonen is in opkomst, met als gevolg dat we het maximale uit de schaarse vierkante meters willen halen. Handige opbergsystemen bieden een uitkomst bij compact wonen in de stad.

Inspirerende stapels

Wat is er fijner dan je terugtrekken met een tijdschrift vol inspirerende verhalen en spraakmakende interieurs? Het enige nadeel is de uiteindelijke stapels papier. Zet ze niet bij het oud papier, maar gebruik ze als kleurrijke accessoires.


Extra opbergruimte

Heb je een nis in je interieur? Lucky you! Een ideale kans om hem te gebruiken als etalage én extra bergruimte. Een nis in de badkamer is bijvoorbeeld ideaal voor het opbergen van handdoeken. Zo zijn er ontelbaar veel mogelijkheden.


Show your style

We snappen dat sommige items te mooi zijn om te verstoppen. Deze objecten verdienen een plek in de spotlights en vragen om gezien te worden. Maak keuzes om rust in je interieur te creëren en zo de mooiste objecten uit te stallen.Multifunctioneel

Iedere centimeter is winst. Daarom zijn multifunctionele items en meubels erg praktisch. Denk aan een poef met opbergruimte, opbergmanden die als tafeltje kunnen dienen, een slaapbank en een klein bureau naast je bed dat fungeert als nachtkastje en overdag als bureau om aan te werken.


Ga de hoogte in

Bij het inrichten van een klein appartement is het belangrijk om ‘verticaal’ te denken. Gaat het niet in de breedte? Dan maar in de hoogte. Smalle, hoge opbergkasten benadrukken de ruimte die je in de hoogte hebt en bieden veel opbergmogelijkheden.


Bronnen:
1. Vinyl opbergsysteem via Urban Outfitters 2. Clerkenwell Londen via we-heart.com 3. Boekenwand in nis via stylebyemilyhenderson.com 4. Nis in badkamer via studiomarijkeschipper.nl5. Items samengesteld op plankenkast via onefinestay.com 6. Palm Jungle behang via cole-and-son.com 7. Multifunctionele 'tafel' via witanddelight.com 8. Multifunctionele 'nachtkast' via livinggazette.com 9. Loft via feelitcool.com 10. Boekenkast via apartmenttherapy.com

De mooiste opbergers geselecteerd door Residence
Van links naar rechts: 1. Opbergsysteem annex werkplek annex kaptafel Prêt-à-Porter van Studio Pepe voor Ivano Redaelli via Studiopepedesign.it 2. Fractal buffettafel van Ginger & Jagger via gingerandjagger.com 3. Opbergbakje Nic Nac in de kleur Dark Red, via normann-copenhagen.com 4. Messing opbergdozen van SyuRo via muhshome.com 5. Separè roomdivider via hay.dk 7. Empire vouwscherm via architonic.com

Meer lezen:

Urban living
Ontwerp je eigen meubel
Klein appartement inrichten

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

GOES
Prijs op aanvraag
1/6
NOORDWIJK ZH
€ 2.900.000 v.o.n.
2/6
BLARICUM
€ 2.765.000 k.k.
3/6
WASSENAAR
€ 2.586.000 v.o.n.
4/6
VORDEN
€ 3.600.000 k.k.
5/6
OOSTVOORNE
€ 2.895.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #7/8
  • Relax...
  • Bohemian strandhuis
  • Zomer in Zeeland
  • retraite in designklooster
  • superjachten
  • vakwerk van Louis Vuitton
  • wellness voor thuis

Meest bekeken

ZANDVOORT
€ 3.950.000
1/5
ROOSTEREN
€ 5.900.000
2/5
MIDDENBEEMSTER
€ 675.000
3/5
SCHOONHOVEN
€ 1.275.000
4/5
AMSTERDAM
€ 1.885.000
5/5

Nieuw aanbod

C.G. Roosweg 10
SCHOONHOVEN
€ 1.275.000 k.k.
Peeloërweg 4
LOON
€ 1.200.000 k.k.
Daal 1+3
Sint-Martens-Voeren
€ 1.095.000 k.k.