Overslaan en ga direct naar de inhoud

Interieurstijl landelijk: met deze accessoires tover je je woning om in landelijke sfeer

Behang van Graham & Brown.
Behang van Graham & Brown.

Waan jezelf op het platteland van de jaren vijftig met deze landelijke interieurstijl.

Haal de Britse woonstijl naar Nederland. De landelijke interieurstijl is een van de meest populaire stijlen voor een interieur in Nederland, niet zo gek: door de warme groene en bruine kleuren creëer je sfeer in jouw woning.

Waar je aan moet denken bij een landelijke interieur? Comfort met ronde en zachte vormen in jouw meubels, zoals bij de Studio Chair van Buchanan Studio die wij in dit artikel delen. Een stoel geïnspireerd op de jaren zeventig en gemaakt van zacht linnen materiaal. Andere materialen die passen in een landelijk interieur zijn hout, riet en rotan.

Bij het kleurgebruik moet je denken aan lichte, natuurlijke kleuren. Hout, beige, wit. Wij zouden Residence niet zijn als we dat niet afmaken met een felle trendkleur zoals het behang met mandarijnen van Graham & Brown.

Interieurstijlen met Residence
Bij Residence bespreken we maandelijks nieuwe én gevestigde interieurstijlen. Vandaag is de landelijke interieurstijl aan de beurt. Eerder bespraken we ook al hoe je jouw woning in de stijl van de populaire serie Bridgerton kunt maken.

Hier shop je items voor jouw landelijke woonstijl:

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top