Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit wil je hebben: de Jonathan Adler Vapor-collectie

De Vapor-collectie van Jonathan Adler.
De Vapor-collectie van Jonathan Adler.

Ben jij ook gek op de designs van de Amerikaanse ontwerper Jonathan Adler? Dat komt goed uit. Hier zie je zijn Vapor-collectie, geïnspireerd op de jaren tachtig.

Een stukje Art Deco uit de jaren dertig, gemixt met de kleurrijke jaren tachtig. Zo kun je de Vapor-collectie van Jonathan Adler het beste samenvatten. De collectie bestaat uit tijdloze items die kleur aan je kamer geven.

Onder de items onder andere stijlvolle kussens met bonte prints, maar ook zoals je van Adler gewend bent een set spellen. Waaronder een van de oudste ter wereld: backgammon! De set is geïnspireerd door de jaren dertig en te koop in oranje, met blauw en witte kleuren.

Hier zie je een aantal items uit de Vapor-collectie van Jonathan Adler:

Jaren tachtig trend
Op zoek naar meer moois uit de jaren tachtig? Niet alleen in muziek en mode, maar ook de interieurwereld kijkt terug op het verleden. Wij delen items om jouw woning terug naar de jaren tachtig te brengen, met Memphis-producten en discoballen van Rotganzen. Hier lees je er alles over én shop je de interieuritems.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top