Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze designseries en films voor de feestdagen wil je vandaag nog bingewatchen

Inside Harrods at Christmas. Te zien op Videoland.
Inside Harrods at Christmas. Te zien op Videoland.

De vakantie staat op het punt te beginnen. Gelukkig staan er genoeg interessante films en series op alle streamingdiensten. Wij selecteren er een paar met een feestelijk randje.

Inside Harrods at Christmas
In de documentaire Inside Harrods at Christmas zien we hoe het er aan toe gaat tijdens de feestdagen in het Britse warenhuis Harrods in de chique Londense wijk Knightsbridge. Inside Harrods at Christmas is te zien op Videoland.

Blown Away Christmas
In het Canadese Blown Away draait het allemaal om de kunst van het glasblazen. Tien professionele glasblazers gaan de strijd met elkaar aan om de beste van Canada te worden. Sinds kort staat er ook een kerstspecial van het programma op Netflix waarbij vijf kandidaten feestelijk glaswerk maken. Blown Away Christmas is te zien op Netflix.

Outrages Holiday Houses
De Amerikaanse zanger en acteur Lance Bass kreeg grote bekendheid met NSYNC. Tegenwoordig zingt hij nauwelijks nog, maar presenteert hij wel interieurprogramma’s. Eén daarvan is Outrageous Holiday Houses op Discovery+. Daarin gaat Bass langs Amerikaanse gezinnen om te zien hoe zij hun huis hebben versierd voor de feestdagen. Over de top. Outrageous Holiday Houses is te zien op Discovery+.

Deck the Halls: The Luxury Christmas Decorators 
Krijg je geen genoeg van kerstversiering en wil je tips van topdecorateurs? Dan is deze documentaire iets voor jou. Je kijkt mee met de beste kerstdecorateurs van Groot-Brittannië terwijl zij enkele van de meest iconische locaties van het land transformeren in adembenemende, unieke winterwonderlanden. Deck the Halls: The Luxury Christmas Decorators is te zien op Videoland.

Holiday Home Make-over with Mr. Christmas
Benjamin Bradley noemt zichzelf liefkozend Mr. Christmas. De interieurontwerper timmert al jaren aan de weg om huizen om te toveren tot winterpaleizen. Bradley gaat in zijn programma langs bij gezinnen die van kerst houden, maar hun huis niet zelf kunnen of willen versieren. Holiday Home Makeover with Mr. Christmas is te zien op Netflix.

Op zoek naar meer inspiratie? In dit artikel vind je meer tips met series over design en interieur die je gezien moet hebben.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top