Overslaan en ga direct naar de inhoud

Winnen! Vier Moederdag met de limited edition-verwencadeaus van Marie-Stella-Maris

limited edition-verwencadeaus van Marie-Stella-Maris
limited edition-verwencadeaus van Marie-Stella-Maris.

Marie-Stella-Maris biedt voor Moederdag limited edition-verwencadeaus voor moeders én moederfiguren. Voor alle liefhebbende en belangrijke personen in ons leven die het verdienen om verwend te worden.

Verras je moeder of moederfiguur dit jaar met een betekenisvol cadeau, dat door de luxe confetti-achtige cadeauverpakking extra vrolijk is. Zo zijn er de fragrance sticks in geur No.10 Rock Roses. Deze geurstokjes in feestelijke verpakking verspreiden een verleidelijke geur met tonen van roos, kasjmier en leer. En wat te denken van de Hand & Body Gift Set Rock Roses? De hand- en lichaamszeep reinigt mild, de bodylotion houdt de huid gehydrateerd dankzij natuurlijke etherische oliën. De producten hebben een uitdagende, verrassende geur: van helder en bloeiend naar donker en hypnotiserend, dankzij bergamot, sinaasappel, roos, jasmijn, kasjmier en rokerig leer.

Sociale onderneming
Marie-Stella-Maris heeft natuurlijk een breder aanbod dan alleen deze Moederdagcadeaus. Met deze producten maak je niet alleen de ontvanger blij. Het merk doneert structureel een vast bedrag van de omzet van het mineraalwater, de body care en luxe huisparfums aan duurzame waterprojecten wereldwijd. De Nederlandse sociale onderneming heeft een missie: ‘Toegang tot schoon water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd!’ Sinds de oprichting in 2011 is zo al € 1.800.000 bijgedragen. Ook zijn meer dan 70.000 mensen geholpen aan toegang tot schoon water.

Duurzaam en natuurlijk
Ook het milieu is belangrijk voor Marie-Stella-Maris. Zo zijn de luxe body care-producten gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Om de impact op het milieu verder te beperken, ontwikkelde Marie-Stella-Maris duurzame, hervulbare verpakkingen. Navullen betekent minder verpakkingsmateriaal, minder afval én minder CO2-uitstoot. Dat is beter voor de planeet én voor je portemonnee. In de eigen winkels van het merk vind je zogenoemde Refill Bars, waar verpakkingen kunnen worden nagevuld.

Hoe maak je kans?

Deze actie is sinds 9 mei gesloten. Winnaars horen op of voor 9 mei of ze in de prijzen zijn gevallen.

Kijk hier voor meer informatie over Marie-Stella-Maris

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Marie-Stella-Maris

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top