Overslaan en ga direct naar de inhoud

Vijf keer de meest bijzondere interieurboeken van dit moment

Foto: Ruth Maria Murphy voor Residence 3, 2022.
Foto: Ruth Maria Murphy voor Residence 3, 2022.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Het opbergen van je boeken

Weet jij niet hoe je (koffietafel)boeken in je huis moet plaatsen? Wij helpen je! Dit zijn vijf manieren hoe je koffietafelboeken het beste kunt plaatsen in je woning. Het Shelving System van Moebe is een modulairn plankensysteem: je kiest zelf op welke hoogte de planken komen en kunt het design desgewenst uitbreiden. Veel vrijheid en flexibiliteit dus. Ook fijn: je hebt alleen een hamer nodig om het in elkaar te zetten. Dit is de nieuwe uitvoering in gerookt eikenhout. 

Meer inspiratie

Wil jij nog meer inspiratie of ben je op zoek naar andere koffietafelboeken die mooi staan op je salontafel? Kijk eens in dit artikel. We selecteren nog eens vijf tijdloze exemplaren die niet mogen ontbreken in je collectie. Waaronder Pucci, een eerbetoon aan het modehuis van de iconische, psychedelische prints en kleuren.

Deze bijgewerkte XL-versie zit boordevol archieffoto’s, schetsen en ontwerpen en bevat bovendien een selectie van originele bedrukte stoffen uit de collectie van Emilio Pucci.

Tekst en samenstelling: Roel Janssen, Maartje Leek en Lisa Goudsmit 

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

Back to top