Overslaan en ga direct naar de inhoud

Move that bus! In 12 uur een huis verbouwen? In deze nieuwe Netflix-serie gaan ze de uitdaging aan

Danielle Brooks presenteert Instant Dream Home.
Danielle Brooks presenteert Instant Dream Home.

Move that bus! Ken je de uitspraak uit Extreme Makeover: Home Edition nog? Een vergelijkbaar programma staat vanaf woensdag op Netflix: Instant Dream Home.

Een kijktip deze week op Residence: Instant Dream Home is een nieuwe Netflix-serie over interieurdesign met Danielle Brooks in de hoofdrol. De Orange is the new Black-actrice slaat daarmee een nieuwe weg in. 

Heel Nederland was er dol op in 2004: het programma waarin de Amerikaanse presentator Ty Pennington in een paar dagen tijd een huis een complete make-over geeft. Dat doet Danielle Brooks anno 2022 voor Netflix in Instant Dream Home. Een team van snelle verbouwers neemt daarin grote risico’s om gezinswoningen in slechts 12 uur volledig te transformeren.

Instant Dream Home is vanaf woensdag 10 augustus te zien op Netflix.

Op zoek naar meer inspiratie? 
Streamingdiensten staan vol met prachtige series en films voor interieurliefhebbers, maar zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan helpt de redactie van Residence je graag met nieuwe tips.

Je huis stylen
In het kostuumdrama Bridgerton met modern randje vallen ons vooral de weelderige interieurs op. Wil je de romantische stijl die doet denken aan het paleis van Versailles thuis? Wij hebben enkele tips. Zo creëer je de interieurstijl van de populaire Netflix-serie Bridgerton in je slaapkamer.

 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top