Overslaan en ga direct naar de inhoud

Speciaal voor Residence lezers: bestel nu gratis kaarten voor Maison&Objet in Parijs

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk staan er weer bijzondere events op de agenda. Ook het tweejaarlijkse woon- en designevenement Maison&Objet in Parijs gaat dit jaar door en via Residence kun je gratis toegangskaarten ontvangen. Maar let op, op = op.

Na een bewogen jaar waarbij we voornamelijk veel tijd achter onze computers hebben doorgebracht, is het nu weer tijd kunstbeurzen te bezoeken. Tijd dus ook om als interieur of designprofessional Maison&Objet in Parijs te bezoeken. Noteer 24 t/m 28 maart 2022 alvast in je agenda! 

Maison&Objet is terug van 24 t/m 28 maart 2022.

Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Met bovendien een bijzonder en veelzijdig totaalaanbod. Kom het ontdekken op Maison&Objet in Parijs! 

Vanaf 24 t/m 28 maart 2022 kun je weer naar Parijs om samen te komen bij Maison&Objet, trends te spotten en meer. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheid- en veiligheidsmaatregelen

Bestel nu gratis toegangskaarten

Nieuw dit jaar is Maison&Objet In The City, een stadswandeling die de grootste decorateurs in combinatie met prestigieuze merken samenbrengt ter gelegenheid van de vakbeurs. 

Door speciale afspraken met de beursorganisatie, biedt Residence haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normale tarief € 70,00). Gebruik daarvoor bij het kopen van tickets de code RESIDJ22 op de website.

Beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet is een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op de website en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kun je Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Met Air France/KLM of met de Thalys reis je snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk een verblijf. Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?

Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op de website. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

INSPIRATIE

Back to top