Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Amsteldijk Zuid 79 B
AMSTELVEEN
€ 5.950.000 k. k.
k. k.
Soort woning
Woonhuis
Oppervlakte
674 m² (17650 m²)
Aantal kamers
10 (7 slaapkamers)
Zoekcode
45063
Amsteldijk Zuid 79 B
AMSTELVEEN

Nieuwsgierig geworden? Ervaar de volledige woonbeleving op onze BRSM website of download onze BRSM brochure.

Buytenplaets Amsteldyck: een bijzonder compleet en fraai opgezet huis in een unieke setting op een groot perceel grond met de beleving van een volwassen privé park. Gelegen aan de Amstel in een groene omgeving. Op dit deel van de Amstel heeft de rivier een extra breedte en met de bochten biedt het fraaie zichtlijnen.
Het huis met bijhuis is in 2002 gebouwd en in het ontwerp zijn de zichtlijnen medebepalend geweest. Bij het ontwerp van zowel het huis als het bijgebouw is heel goed nagedacht over de omgeving en de aan te leggen parktuin.
Hierdoor is het huis verhoogd gebouwd waardoor het prachtige zichtlijnen heeft op de eigen parktuin als de Amstel aan de voorzijde.
De eigenaren hebben destijds de wens gehad een compleet huis te bouwen met alle mogelijke voorzieningen, een royale opzet, uiteindelijk is het een ruim 674 m² groot geheel geworden.

Totaal 10 vertrekken, 4 badkamers, wijnkelder, gym, wellness (compleet met een binnenzwembad) en een kantoor met eigen aparte ingang.

Meest uniek is ook de grootte van het perceel van ruim 17.500 m² en de wijze waarop deze is ontworpen en aangelegd. Dit privé park is een oase van groen en rust, hetgeen het gevoel van een buitenplaats bevestigt. De steiger voor een boot aan de Amstel maakt het buitenleven compleet.

In 2001 hebben de eigenaren met hun architect een ontwerp gemaakt voor een bijzonder huis dat naar hun idee moest passen in de omgeving en alle luxe voorzieningen kon huisvesten. Dit heeft geresulteerd in een, met organische vormen, ontworpen hoofdhuis met onder andere een rietenkap, deels ronde vormen en een bijhuis ten behoeve de extra wensen voor garage, kantoor, compleet gastenverblijf, wellness en een zwembad.

De woonlaag is daarbij extra ruim opgezet, waarbij goed rekening is gehouden met de zichtlijnen en de bezonning. Zo grenst er een groot zonneterras direct aan woonkamer, met een zuidwest oriëntatie en daarmee tot laat zon.
Het geheel is zo compleet en royaal dat het multifunctioneel is te gebruiken en tevens geschikt is als groot gezinshuis of dubbele bewoning.
Terwijl het huis al groot is, is het mogelijk om aan de hand van vergunningsvrij uitbouwen de begane grond te vergroten en om extra bijgebouwen te bouwen.

Omgeving:
Buiten wonen aan de Amstel.

Een groene landelijke omgeving aan het water. Tegelijkertijd zeer nabij Amsterdam en Amstelveen. Op loop- en fietsafstand gelegen van Amstelveen, Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel.
Dit betekent dat hier wonen het genot biedt van groen en buiten en tegelijkertijd de grootstedelijke voorzieningen nabij zijn.

Een ideale combinatie.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen ca. 674 m²
• Bruto vloeroppervlakte totaal ca. 1287 m²
• Perceel van 17.650 m²
• Paleiselijke tuin gelegen op het westen
• Gelegen op eigen grond
• Energielabel C
• Wellness en privé zwembad
• Garage en parkeren op eigen terrein
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 5.950.000 k. k.
Koopconditie k. k.
Aangeboden sinds 15 mei 2023
Bouw
Soort object Woonhuis
Bouwperiode C
Woning type Vrijstaande woning
Ligging Aan vaarwater
Inhoud
Woonoppervlakte 674 m²
Inhoud 2157 m³
Perceeloppervlakte 17650 m²
Indeling
Aantal kamers 10
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 5
Buitenruimte
Tuin 17500 m²
Garage 0 m², 2 auto's
Luxe kenmerken indoor Bijkeuken
Luxe kenmerken outdoor Camerabeveiligingssysteem
Contact
Bedrijfsnaam Broersma Werken en Wonen
Adres Koningslaan 14
1075 AC AMSTERDAM
Nederland
Telefoon 020 305 97 77
Contactpersoon
Naam Broersma Werken en Wonen
Telefoon 020 305 97 77
E-mailadres wonen@broersma.nl
Woningen in de buurt
Back to top