Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Angelsloërdijk 13 F
Emmen
€ 985.000 k. k.
Beschikbaar
Soort woning
Penthouse
Oppervlakte
262 m² (0 m²)
Aantal kamers
4 (3 slaapkamers)
Zoekcode
49394
Angelsloërdijk 13 F
Emmen

‘Als ik met mijn kop koffie aan de eettafel zit en over de groene tuin en boomtoppen uitkijk, bedenk ik altijd waar ik mijn schildersezel vandaag neer zal zetten. Neem ik ‘m mee naar het balkon, naar de entree, of neem ik plaats in mijn aterlier? Lichtinval is essentieel om goed te kunnen werken. Het is heerlijk om hier zoveel ruimte en dus zoveel keuze te hebben. Elke kamer in dit huis zo licht, ruim en prettig; ik geniet hier elke dag!’ #STIJLVOL

Welkom in het penthouse! De kenner en liefhebber ziet het gelijk. Hier is met oog voor detail ontworpen, gebouwd en geleefd. De entree, hal, de keuken, eetkamer, living, de 2 slaapkamers (beide met eigen badkamer) en het atelier; het zijn allen prettige ruimtes, die door het gebruik van luxe wand- en vloerafwerking één geheel vormen. De karakteristieke vormgeving, de koperen details, de natuurstenen vloeren en badkamers; ze dragen bij aan de allure van dit huis.

#GENIETEN
Met de hele familie genieten van een diner in de eetkamer, of met vrienden een rood wijntje drinken bij de haard in de zithoek: de ruimte is er! Zowel vanuit de living, de hal, het atelier en de grote slaapkamer, kun je naar het dakterras op het westen. Een comfortabele buitenruimte over nagenoeg de hele lengte van de woning. Een rustige, beschutte plek, met uitzicht op de grote, groene tuin en lommerrijke straat. Als je vanachter het dagblad of nippend aan een borreltje al die boomtoppen ziet, zou je niet zeggen dat je in het Emmense centrum woont.

#AANDACHT
De architect heeft op dit grote perceel een exclusief ontwerp gemaakt voor drie appartementen, waarvan 13F de bovenste is. Speciaal voor diegene die wel op een chique locatie wil wonen, maar geen tuinonderhoud wil. De Angelsloërdijk staat bekend als één van de meest stijlvolle, geliefde locaties in het centrum. Villa’s op grote, groene percelen sieren het straatbeeld en worden omarmd door imposante, oude bomen. Dit penthouse past perfect in dit sfeertje van pracht en luxe.

Vanzelfsprekend kun je hier beide auto’s parkeren in de parkeerkelder. Ook voor bezoek is er parkeerruimte op eigen terrein. Niet dat je per se met de auto naar de winkels, restaurants of het theater van Emmen hoeft. Dergelijke gezelligheid is op loop- en fietsafstand.

#WELKOM
Makelaar Richard Wijnands van Woonaccent Makelaars Emmen laat u heel graag zien hoe goed het hier toeven is. Als u naar 0591-647170 belt, plannen we heel graag een rondleiding met u in. Van harte welkom!
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 985.000 k. k.
Koopconditie Beschikbaar
Aangeboden sinds 25 maart 2024
Bouw
Soort object Penthouse
Bouwperiode 2001 - heden
Woning type Vrijstaande woning
Ligging Rand van de stad
Inhoud
Woonoppervlakte 262 m²
Inhoud 867 m³
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 3
Luxe kenmerken indoor Atelier Lift
Contact
Bedrijfsnaam Woonaccent Makelaars Emmen
Adres Westerstraat 43
7811AH Emmen
Nederland
Telefoon 0591-647170
Contactpersoon
Naam Richard Wijnands
Telefoon 0591-647170
E-mailadres emmen@woonaccent.nl
Woningen in de buurt
Back to top