Overslaan en ga direct naar de inhoud
Leerdamseweg 6
ASPEREN

Karakteristieke jaren 30 villa met prachtige tuin inclusief zwembad, volledig geoutilleerd gastenverblijf/atelier en vrijstaande garage.

Statig torent de vrijstaande villa boven zijn omgeving uit. Deze woning werd in 1937 als één van de eerste huizen buiten de stadsmuren van Asperen gebouwd. De onder architectuur aangelegde tuin rondom de villa zorgt voor een schitterende omlijsting. Een treurwilg vormt een prachtig groen gordijn en diverse hagen schenken privacy in de tuin en op de verschillende terrassen. De weerspiegeling van de villa in de zwemvijver tart de verbeelding. Het originele koetshuis uit de jaren 30 en het volledig geoutilleerde gastenverblijf met overdekt terras aan de zwemvijver onderstrepen het unieke, vrije karakter van het perceel. Binnen in de villa imponeren de vele authentieke details zoals de voordeur, de lambrisering in de hal, het glas-in-lood en de trap. De hoge plafonds en de royale afmetingen van de diverse ruimtes onderstrepen het vrije gevoel. De tuinkamer en de vele ramen bieden mooi zicht op de tuin en laten het daglicht volop het huis instromen.

Veel comfort en direct te betrekken
Twee verdiepingen, acht kamers, waarvan zeven slaapkamers en twee badkamers in een woning die tot in de puntjes is verzorgd en onderhouden. Deze vrijstaande villa kunt u zo betrekken. Hier vindt u leefruimte voor het hele gezin. Naar wens richt u een slaapvertrek in als werk- of hobbyruimte. Het gastenverblijf in de tuin leent zich ook voor een atelier of bewoning door semi-zelfstandige kinderen. De riante zwemvijver biedt kraakhelder water door het natuurlijke plantenfilter. Met het originele koetshuis heeft u een royale garage tot uw beschikking. In de wagenschuur plaats voor uw auto of camper. In de paardenstal daarachter genoeg extra bergruimte, alsmede op de voormalige hooizolder. Waar u ook van droomt, deze comfortabele villa, staat voor u klaar.

Centraal in Nederland
De villa is fraai gesitueerd tussen de oude en nieuwe kern van Asperen. Zo woont u vlakbij de basisschool en de sportvelden. Leerdam met uitgebreide voorzieningen en middelbaar onderwijs ligt om de hoek. Door de centrale situering in de driehoek A2-A15-A27 waait u uit in alle windrichtingen. Gorinchem ligt op 15 autominuten en Utrecht, Den Bosch en Rotterdam op 30 minuten.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 1.290.000 k. k.
Koopconditie k. k.
Aangeboden sinds 18 september 2023
Bouw
Soort object Woonhuis
Bouwperiode B
Woning type Vrijstaande woning
Inhoud
Woonoppervlakte 281 m²
Inhoud 1132 m³
Perceeloppervlakte 1455 m²
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 2
Luxe kenmerken outdoor Zonnepanelen
Contact
Bedrijfsnaam De Landerije - Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen
Adres Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
Nederland
Telefoon 088-0044244
Contactpersoon
Naam Gernant Temminck
Telefoon 06-30825336
E-mailadres info@landerije.nl
Woningen in de buurt
Back to top