Overslaan en ga direct naar de inhoud

Residence Makelaars Memberdag 2019


De voormalige Industrieele Groote Club op de hoek van de Dam, naast juwelier Gassan is het huis van boetiekhotel TwentySeven. Verscholen achter een monumentale deur schuilt een magische wereld, vol rijke materialen, comfortabele meubels en moderne kunst. Niet verwonderlijk voor een geesteskind van hotelier Eric Toren. Deze twee-keer winnaar van de Hotelier of the Year award, creëerde een buitengewoon droomhotel met als doel de gasten een vergetelijke ervaring te bezorgen. Hij stelde een team samen van sterren op het gebied van horeca, interieur en hospitality.



Bijzonder onderdeel van het totaalconcept is sterrenrestaurant Bougainville. Hier ondergaan de gasten een gastronomische ervaring, samengesteld door Executive Chef Tim Golsteijn. Wanneer de ogen niet gericht zijn op de bijzondere creaties op het bord, biedt het restaurant een uniek panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam. De bijpassende wijnen zijn handgeselecteerd door sommelier Lendl Mijnhijmer, winnaar van de McNie Tasting Trophy. Dit alles maakt een bezoek aan het hotel een sterrenervaring voor alle zintuigen. Een uitgebreid artikel over dit hotel en het restaurant leest u in Residence Magazine editie oktober 2019.

Op deze plek waar schoonheid, kwaliteit en cultuur bij elkaar komen, nodigde Residence magazine haar members uit voor een speciale Residence Makelaars Memberdag. Binnen het katern toplocaties, in het tijdschrift en online, presenteren deze geselecteerde makelaars het actuele aanbod in het topsegment van hun regio. Het zijn prachtige droomhuizen op bijzondere locaties, van monumentale villa’s tot unieke stadsappartementen. Samen met deze makelaars werkt Residence Magazine aan het versterken van het specialisme in het topsegment.

Voor Makelaars Memberdag 2019 was geen betere locatie denkbaar dan hotel TwentySeven en restaurant Bougainville: kwaliteit van het hoogste niveau in hospitality en vastgoed. Dank voor de buitengewone gastvrijheid!
Hieronder volgt een korte reportage in foto’s met de gezichten achter deze topmakelaars. Het meest actuele aanbod vastgoed is te vinden in het katern Toplocaties en op residence.nl.

Foto's: Jan Willem Kaldenbach


Welkomwoord tijdens de Residence Makelaars Memberdag 2019


Daphne Wijma van De Landerije Makelaars & Hugo Mönnink van Thoma Post Makelaars


Jacques Walch van Voorma en Walch Makelaars en Frank Kloppert van Residence



Swante Boot van PC22 Makelaars en Marianne Joanknecht van Sotheby’s International Realty


Gernant Temminck & Daphne Wijma van De Landerije Makelaars, Hugo Monnink van Thoma Post Makelaars. Janneke Raijmakers van Ankersmit Makelaardij & Dijana Barisic van Residence Toplocaties


Hotelier Eric Toren van Hotel Twentyseven


Residence Makelaars Memberdag 2019


Jeel Heule van Mar.J.Heule Makelaardij, Pieter Mulder van C. Hoen Dzn B.V. & Janneke Raijmakers van Ankersmit Makelaardij



Pieter Mulder van C.Hoen Dzn B.V., Hienke Stoffers van Broersma Makelaardij, Janneke Raijmakers van Ankersmit Makelaardij & Mary Hessing van Residence


Marie-Christine Lodewijk van Von Poll Real Estate & Kim ten Kley van Conduct Vastgoed



Janneke Raijmakers en Christeldore Ankersmit van Ankersmit Makelaardij & Jan Willem ten Kley van Conduct Vastgoed


Mary Hessing en de host van Hotel Twentyseven

Back to top