Overslaan en ga direct naar de inhoud

Daphne Wijma


‘Mijn jeugd bracht ik door op een woonboerderij in de Betuwe, omdat mijn vader dit type huizen opkocht, renoveerde en verkocht. Zo heb ik de liefde voor bijzondere woningen bijna letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. Ik ben echt opgegroeid tussen huizen en interieurs. Jarenlang ben ik dan ook interieurprofessional geweest. Ik ontwierp en vervaardigde luxe interieurs. Die achtergrond bleek goed van pas te komen toen ik enkele jaren geleden de makelaardij instapte. Ik kan aan de ene kant verkopers goed adviseren in het verkooptraject en aan de andere kant kopers de mogelijkheden van een huis laten zien.

Dat is belangrijk bij écht unieke woonhuizen, want die vragen om een individuele, persoonlijke aanpak, zowel bij de verkoop als bij de aankoop. De Landerije is al dertig jaar specialist in de bemiddeling van objecten waarbij maatwerk wordt gevraagd. Daarom is De Landerije de juiste partij bij de verkoop van bijzondere woonhuizen, het uitvoeren van taxaties of voor iedereen die op zoek is naar een uniek woonobject, waar dan ook in Nederland!Bij het vinden van de ideale woning spelen woonkeukens een grote rol. De beste gesprekken vinden immers plaats aan de keukentafel! Er is dan ook steeds meer aandacht voor een ruime keuken met daarin alle comfort, zoals een stoomoven, kookeiland en een wijnklimaatkast. De voormalige dokterswoning aan de Waaldijk in Herwijnen is daar een mooi voorbeeld van. De riante keuken is voorzien van hedendaags comfort en uitgevoerd in een strakke opstelling met een kookeiland met hardstenen werkblad, een dubbele spoelbak met Quooker, twee warmhoudovens en nog veel meer. Sfeer, gezelligheid én comfort, dat is waar het om gaat.

Het verhaal achter een woning, de historie van een pand, dat zijn dingen die voor mij het plaatje compleet maken. Ik heb een voorliefde voor huizen met een uniek karakter, waarvan iedereen automatisch onder de indruk raakt. Huizen die men niet bezit, maar tijdelijk ‘mag bewonen’. Panden die het waard zijn om te koesteren, met liefde te onderhouden, zorgvuldig te restaureren en met plezier te bewonen. Huizen waarbij je dankbaar bent dat je deel mag uitmaken van hun lange historie.

Meer informatie: landerije.nl

Back to top