Overslaan en ga direct naar de inhoud

90 jaar passie bij Toplocaties member Hoen Makelaars


Of het nu gaat om een starterswoning of een royaal grachtenpand, Hoen Makelaars kent de stad als geen ander en gaat altijd voor het beste resultaat. Ze zijn flexibel, houden niet van een 9-tot-5-mentaliteit, houden wél van hun vak en hebben al bijna een eeuw ervaring met het vinden van de ideale woning voor elke klant. Een van de uniekste projecten in de actuele portefeuille van Hoen Makelaars is deze dubbele benedenwoning in Amsterdam.

Hoogwaardige materialen
De woning is volledig gerenoveerd, voorzien van nieuwe fundering en bovendien zeer hoogwaardig afgewerkt. Met een woonoppervlakte van 173 m2 is dit huis al meer dan ruim te noemen, de tuin met terras van 91 m2 en tuinhuis voegt daar alleen nog maar meer woongenot aan toe. Er is sprake van een VvE in professioneel beheer, overal zijn hardhouten kozijnen geplaatst, uiteraard met dubbel glas erin, en er is mechanische afzuiging die zorgt voor altijd frisse lucht.



Stijlvolle vormgeving
Bij binnenkomst valt meteen de stijlvolle vormgeving van de woning op. In de hal met garderobe bevindt zich een trap naar het souterrain en een toilet. Vervolgens betreedt je via fraaie stalen deuren de zeer ruime woon- en eetkamer met open keuken. De luxe keuken heeft een prachtige industriële stijl, waarbij een hoogglans wit werkblad zorgt voor een fris accent. De keuken heeft allerlei inbouwapparatuur, waaronder een wijnklimaatkast, en is van alle gemakken is voorzien. Door de ligging aan de tuinzijde van het huis is de keuken ook bijzonder licht, wat direct extra sfeer geeft.



Sfeer op elke verdieping
Via de trap kom je in het souterrain, waar zich drie ruime slaapkamers, de badkamer, een extra toilet en een handige berging bevinden. De badkamer heeft een modern ontwerp en is onder meer voorzien van een comfortabel ligbad en een mooie inloopdouche. Ook handig in het souterrain is de aparte wasruimte naast de trap, met daarin een wasmachine en wasdroger. Zo wordt rommelig wasgoed altijd netjes aan het oog onttrokken. In het souterrain ligt een prachtige betonnen gegoten vloer, voorzien van vloerverwarming. Op vrijwel de gehele begane grond is daarentegen gekozen voor een sfeervolle eikenhouten parketvloer.



Mooi en praktische locatie
Heel prettig is ook de ligging van de woning: op loopafstand vind je de populaire ‘9 straatjes’, maar ook alle denkbare voorzieningen. Het huis ligt dichtbij de Jordaan, het centrum van Amsterdam én het Vondelpark. Allerlei verbindingen van het openbaar vervoer liggen op loopafstand en met de auto ben je binnen 10 minuten op de ringweg A-10. Een bijzonder jaar voor Hoen Makelaars, en een bijzondere woning op een prachtige locatie.

Bijzonderheden
Woonoppervlakte 173 m2
Terras 91 m2
Moderne keuken met inbouwapparatuur
3 slaapkamers
Vloerverwarming in souterrain
Aparte wasruimte
Mechanische afzuiging
VvE in professioneel beheer
Vraagprijs € 995.000,- k.k.

Back to top