Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nieuwe member Toplocaties


Al sinds 1995 werk ik in de makelaardij en in 2001 maakte ik mijn jongensdroom waar door een eigen makelaarskantoor te openen. In 2013 fuseerde ik met Merel van der Weyden en was Merel & Ter Haar Makelaars een feit, afgekort MTH Makelaars.

Merel en ik bundelen onze kennis, netwerk en krachten in een jong, dynamisch en vernieuwend makelaarskantoor. We vullen elkaar perfect aan. Net als ik vindt Merel een persoonlijke benadering en hoogstaande service cruciaal, evenals innovatie en creativiteit. Ons netwerk en onze expertise liggen in groot Amsterdam, waar wij gespecialiseerd zijn in aan- en verkoop, (ver)huur en taxatie van woningen, zowel bestaand als nieuwbouw. Wij onderscheiden ons door een hoogwaardige, innovatieve aanpak. Zo maken wij van al onze objecten een full-color brochure en een unieke virtual reality presentatie. Bovendien maken wij onderdeel uit van het exclusieve Baerz & Co netwerk van makelaars in luxueus onroerend goed.

Een van de bijzondere objecten van MTH makelaars is zonder meer The Double van architect Wiel Arets. The Double is van internationale allure. Zo beschikte het niet alleen over een huismeester, gym en wellness (sauna en zwembad), in de onderbouw van het complex zijn bovendien twee privé parkeerplaatsen gelegen op erfpacht grond.

The Double kreeg zijn naam vanwege het feit dat het complex bestaat uit twee gebouwen, met eronder een parkeergarage en ertussenin een binnentuin met terrassen vol Japanse invloeden. Buiten zie je veel glas, zowel doorzichtig als ondoorzichtig. En binnen baad je in een zee van licht in een zorgeloos, compleet concept waarbij keuken, badkamer, sanitair en kasten volledig zijn geïntegreerd in het totale design.

En dan is er nog een locatie om van te watertanden: tussen de Prins Hendrikkade en het Waterlooplein en tussen het Centraal Station en Artis, hartje centrum dus! In de twee gebouwen van The Double bevinden zich in totaal 45 woningen, te weten 23 appartementen, 1 villa, 4 penthouses en 17 urban studios, allemaal voorzien van de hoogst mogelijke afwerkingskwaliteit. Kortom, een uniek object dat zich kan meten met de internationale top.

Back to top