Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nieuwe member toplocaties Heeren Makelaars


‘Na tientallen jaren ervaring bij makelaars als C. Hoen Dzn c.v. en Jones Lang LaSalle, besloten Eran Hausel en ik samen in 2004 een makelaarskantoor te beginnen in Amsterdam. Door ons onverdeelde enthousiasme, de energie van ons team en onze creatieve, persoonlijke aanpak, mag Heeren Makelaars zich inmiddels tot één van de grotere kantoren in Amsterdam en omgeving rekenen.

Wij zijn altijd alert op nieuwe trends en houden van de uitdaging om de internationale markt met de lokale markt te combineren. Ook bij de nieuwbouw en transformatie proberen wij een combinatie met de be - staande bouw te maken. De huidige High end projecten zijn namelijk enorm in trek bij de zoe-ker uit beide werelden. Zeer goede voorbeel - den hiervan vind je op de Zuidas en Kopzuid in Am-sterdam en nu vooral in het bijzondere project De Werf bij de Sluis in Muiden.

De Werf is een unieke plek midden in historisch Muiden. Nu de voormalige doopplaats van talloze vissersschepen, pramen en tjalken in noordelijke richting is verlegd, doet zich de kans voor om deze centraal gelegen plek te transformeren tot een nieuw woongebied. In totaal worden er 51 luxe koop-woningen gerealiseerd. Werfwoningen, apparte - menten en penthouses. Ruime woningen met tuin en privé ligplaatsen voor de deur. Parkeren gebeurt natuurlijk ondergronds in de ruime garage en de boot krijgt een plek in de haven met havenmeester.

Heeren Makelaars is lid van de NVM en, naast ons nieuwe lidmaat - schap bij de Residence, ook een geselecteerde partner van Baerz & Co, Luxury Estate, Luxury Real Estate en Rightmove UK. Het re-sultaat is een zeer krachtig nationaal én internationaal netwerk, waardoor we kunnen werken met de meest uitgebreide luxury platforms ter wereld. Hierdoor zijn we goed vindbaar en kunnen we laten zie hoe onder - scheidend we zijn in het leveren van maatwerk in combinatie met een exclusief product.’ heerenmakelaars.nl

Back to top