Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze huizen staan er nu allemaal te koop in Rotterdam

Huis te koop in Rotterdam
Wonen in een luxueus appartement op de 34ste verdieping in het prijswinnende complex Montevideo.

Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam? Op Residence Toplocaties vind je een prachtig aanbod aan woningen in Rotterdam. Vandaag zetten we er drie in de spotlights. 

Van der Hoevenplein 243

Wonen in de hoogste woontoren van Rotterdam? Dat kan op het Van der Hoevenplein. Daar is een appartement met een oppervlakte van 216 vierkante meter te koop. Het complex bestaat uit vier kamers, waarvan twee slaapkamers en heeft een vraagprijs van € 2.100.000. Het appartement is te vinden op de 44e en 45e verdieping van woontoren New Orleans, waardoor je een uniek uitzicht op de stad hebt. Het appartement is hier te bekijken. 

Wonen op het Van der Hoevenplein.
Wonen op het Van der Hoevenplein.

Coolhaven 50 

Aan de Coolhaven is een waanzinnig pand te koop in een voormalige vulfabriek van gazeuse flesjes. Een loft met New Yorkse sfeer dat bestaat uit een oppervlakte van 356 vierkante meter. Daarvoor krijg je maar liefst zeven kamers voor de prijs van € 1.090.000. Het appartement is hier te bekijken. 

Coolhaven 50 
Wonen aan de Coolhaven 50.

Landverhuizersplein 135

Op de 34e verdieping van het prijswinnende complex Montevideo vind je dit prachtige appartement. Het uitzicht is uiteraard waanzinnig en als je binnenstapt ervaar je de rust die óók bij Rotterdam hoort. Het pand heeft een vraagprijs van € 1.250.000 en bestaat uit 2 kamers met een oppervlakte van 141 vierkante meter. Het appartement is hier te bekijken. 

Uitzicht over de hele stad in Landverhuizersplein 135.
Uitzicht over de hele stad in Landverhuizersplein 135.

UITGELICHT

Back to top